Meniu

BILETUL din 14 Aprilie. Cota 2.0 e câștigată fără emoții.


BILETUL ZILEI - 14.04.2021

U Craiova - ACS Viitorul Târgu Jiu 3-0 (CÂȘTIGAT)
1 - COTĂ 1.35

B. Dortmund - Man. City 1-2 (CÂȘTIGAT)
GG - COTĂ 1.54

COTĂ TOTALĂ - 2.05

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① U. Craiova câștigă (1) - COTĂ 1.35

După ce a pus mâna pe trofeu în sezonul 2017/2018, Craiova are o șansă bună să se impună din nou în Cupa României. Ajunsă în semifinale unde întâlnește un adversar modest, trupa din bănie poate profita și de faptul că în cealaltă semifinală se întâlnesc Astra și Dinamo, ambele echipe cu palmares negativ în confruntările directe. Chiar dacă vin după două meciuri fără victorie (ambele 0-0), craiovenii au arătat mai mult fotbal și contra FCSB-ului și contra CFR-ului și ar fi meritat victoria. În plus, defensiva Craiovei arată absolut remarcabil, cu un singur gol primit în ultimele 13 meciuri.

ACS Viitorul a ratat in-extremis accesul în play-off-ul de promvare, după ce au obținut un singur punct în ultimele 2 runde din sezonul regulat. Șocul ratării acestui obiectiv s-a resimțit puternic la echipă, care a început play-out-ul cu alte două înfrângeri. Gorjenii nu par un adversar suficient de puternic în momentul de față pentru Craiova, așa că ne aștetpăm la o victorie a gazdelor care au toate motivele să tranșeze calificarea încă din meciul tur.

PUNCTE CHEIE:

  • Craiova a primit un singur gol în ultimele 13 meciuri. În acest interval s-a impus de 9 ori, a terminat de 3 ori la egalitate (cu CFR, FCSB și Clinceni) și a pierdut un meci (la Târgoviște);
  • Pe teren propriu, Craiova a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri (și a terminat un meci egal). În nici unul din aceste 6 meciuri nu a primit gol;
  • Craiova nu a primit gol în cele 3 meciuri de până acum de Cupa României (cu Progresul Spartac, Botoșani și Chindia Târgoviște);
  • ACS Viitorul a pierdut ultimele 3 meciuri și a primit în total 9 goluri în aceste confruntări;
  • Nici în deplasare gorjenii nu o duc mai bine, cu 4 înfrângeri în ultimele 6 meciuri pe teren străin.


② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.54

Forma modestă arătată de Dortmund în ultimele etape și meciurile aproape fără greșeală ale lui City din ultima vreme păreau că vor tranșa calificarea încă din primul duel. Pe teren însă lucrurile nu au stat deloc așa. Chiar dacă a dominat prima parte a jocului, City s-a văzut egalată pe final, 1-1, și doar norocul a făcut ca trupa lui Guardiola să plece cu avantaj în retur. Oboseala acumulată în meciul cu Dortmund s-a văzut imediat și în campionat, unde City a cedat surprinzător, 1-2 cu Leeds, deși au jucat cu un om în plus o repriză întreagă.

Dortmund în schimb vine după o victorie foarte importantă la Stuttgart și jocul din tur le dă speranțe că pot întoarce soarta calificării. Desigur, Haaland și colegii vor trebui să iasă la joc, iar acest lucru îi va conveni și lui City. De aceea, ne așteptăm la un meci cu goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Dortmund;
  • Ultimele 5 meciuri de Liga Campionilor ale lui Dortmund au bifat câștigător pariul GG;
  • Dortmund a înscris în ultimele 34 de partide. Și în Ligă echipa se descurcă bine la capitolul goluri marcate, cu minim un gol în 13 din ultimele 14 partide (nu a marcat pe terenul lui PSG);
  • Man. City are un singur meci din ultimele 30 în care nu a marcat;
  • Man. City a marcat în 18 din ultimele 19 meciuri de Liga Campionilor (nu a marcat la Porto unde însă a folosit mai mult rezervele).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro