Meniu

BILETUL din 16 Iunie. Italia aduce cota 2.26


BILETUL ZILEI - 16.06.2021

Valur - Breidablik 3-1 (2-0)
GG - COTĂ 1.41 (CÂȘTIGAT)

Italia - Elveția 3-0 (2-0)
1 - COTĂ 1.63 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.26


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.41

Fără să fie valoros, campionatul islandez este unul interesant din punct de vedere al numărului mare de goluri pe care îl produce. Media de goluri pe meci este de peste 3.00 la nivelul întregului campionat, iar partidele care se termină cu ambele formații printre marcatoare sunt la orindea zilei. Meciul de astăzi pune față în față liderul Valur în confruntarea cu Breidablik. Venită după o înfrângere surprinzătorare etpaa trecută, Valur vrea să își ia revanșa pe propriul teren, dar Breidablik vine și ea după 3 victorii consecutive și nu are de gând să cedeze ușor. Partidele directe au fost mereu spectaculoase, așa că ne bazăm pe același lucru și de data aceasta.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în 8 din ultimele 9 confruntări directe;
  • 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Valur au confirmat pariul GG;
  • Valur a marcat în ultimele 29 de meciuri;
  • Breidablik are doar două meciuri din ultimele 27 în care nu a marcat.

② Italia câștigă (1) - COTĂ 1.63

Sub privirile propriilor fani, Italia a debutat perfect la Euro și a trecut de Turcia cu un categoric 3-0. Chiar dacă prima repriză a fost destul de anostă, gazdele s-au descătușat o dată cu autogolul lui Demiral. Raportul ocaziilor a fost parcă din alte sporturi (24 - 3), diferența jocului fiind și mai evidentă în ceea ce privește șuturile la poartă (pe spațiul porții sau pe lângă), 19 -1 în favoarea italienilor. Cea de-a doua adversară, Elveția, este în mod cert o echipă superioară Turciei, dar a arătat multe lipsuri în egalul 1-1 cu Țara Galilor. Deși au condus și au dominat partida, elvețienii nu au fost capabili să păstreze avantajul și puteau chiar să plece fără vreun punct. Nu credem că oaspeții au puterea de a stopa seria de victorii a Italiei, astfel că mizăm pe un nou succes al Squadra Azzura.

PUNCTE CHEIE:

  • Italia vine după o serie remarcabilă de 9 victorii consecutive fără gol primit și toate la cel puțin două goluri diferență;
  • Neînsinvă de 28 de meciuri, Italiei a cedat în defensivă o singură dată în ultimele 13 meciuri, deși printre adversari s-au numărat Cehia, Polonia sau Olanda;
  • Elveția nu a câștigat niciunul din cele 5 meciuri jucate pe teren în Liga Națiunilor (3 rezultate de egalitate și două înfrângeri), precum nici un meci în dubla cu Danemarca pentru calificarea la Euro (un egal și o înfrângere);
  • Elveția are mari probleme când nu joacă pe teren propriu, reușind să câștige doar în Bulgaria, Georgia și Gibraltar în ultimii 2 ani și jumătate.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro