Meniu

BILETUL din 18 August. Șansa dublă ne-a dublat banii!


BILETUL ZILEI - 18.08.2021

Petrolul Ploiești - Csikszereda M. Ciuc 2-0 (2-0)
1X - COTĂ 1.27 (CÂȘTIGAT)

Middlesbrough - QPR 2-3 (1-2)
X2 - COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 1.99

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 18.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Petrolul nu pierde (1X) - COTĂ 1.27

Petrolul a început bine noul sezon, o victorie cu 2-0 pe teren propriu contra Iașiul. A urmat însă o înfrângere cu 0-1 pe terenul lui Metaloglobus, ce a amintit de jocul oscilant al ploieștenilor din ultimele sezoane, joc ce nu le-a permis promovarea în primă ligă. Acum însă lupii galbeni joacă acasă contra lui Csikszereda, o echipă care a început la fel de prost actuala ediție precum a terminat precedenta stagiune. Calificată în grupa de promovare, trupa din M. Ciuc a fost una din deziluziile seriei, cu doar 10 puncte bifate în cele 10 meciuri. Înfrângerea în fața Stelei, o echipă totuși nou promovată din Liga a 3-a, a arătat o dată în plus problemele uneia din formațiile care încă nu au găsit drumul spre gol în actuala stagiune.

PUNCTE CHEIE:

  • Csikszereda vine după 7 meciuri fără victorie (ultimele 4 au fost chiar înfrângeri). În plus, în ultimele 19 meciuri au obținut doar 3 victorii;
  • Petrolul a câștigat toate cele 3 întâlniri directe;
  • Ploieștenii au o singură înfrângere în ultimele 7 meciuri oficiale.

② QPR nu pierde (X2) - COTĂ 1.57

QPR a impresionat în weekend când a zdrobit-o pe Hull în deplasare cu 3-0. Nou promovata cu mari ambiții venea după o victorie cu 4-1 pe terenul lui Preston, dar s-a văzut dominată copios de un QPR care speră din nou la promovare. Acum, albaștrii se deplasează la Middlesbrough, o formație care se luptă în mediocritate de câteva sezoane și care nu dă semne că ar putea să lupte la promovare în viitorul apropiat.

PUNCTE CHEIE:

  • QPR este neînvinsă în ultimele 8 meciuri (inclusiv 3 amicale), interval în care a reușit chiar o victorie contra lui Man. United și un egal cu Leicester;
  • QPR vine după 6 deplasări fără înfrângere și a pierdut doar 3 partide din ultimele 18 pe teren străin;
  • În duelurile directe, QPR are două victorii și două egaluri în ultimele 4 încleștări;
  • Sezonul trecut, QPR a pierdut doar două deplasări din 13 la primele 14 clasate;
  • Middlesbrough a reușit doar 3 victorii în 18 meciuri contra primelor 9 clasate în sezonul trecut.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro