Meniu

BILETUL din 19 Mai. Spectacol în Danemarca cu 6 goluri


BILETUL ZILEI - 19.05.2021

FC Copenhaga - Midtjyland 4-2 (2-2)
GG3+ - COTĂ 1.95 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 1.95

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

BZ 19.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe și cel puțin 3 goluri în total (GG3+) - COTĂ 1.95

Midtjylland a pierdut puncte importante în ultimele runde (doar 4 puncte în ultimele 4 etape) și tremură serios pentru titlul de campionă cu doar două etape înainte de final. Copenhaga în schimb simte momentul prielnic și cu o victorie astăzi se poate apropia la doar două puncte de primul loc, ceea ce ar face ca titlul să se decidă în ultima rundă. Cum meciurile gazdelor au fost mereu spectaculoase iar în această partidă au nevoie să iasă la joc pentru victorie, ne așteptăm la un meci cu multe goluri pe tabelă.

PUNCTE CHEIE:

  • Copenhaga vine după 9 meciuri consecutive în care a bifat câștigător pariul GG3+;
  • Ambele echipe au marcat in ultimele 9 meciuri ale lui Copenhaga și în 15 din ultimele 16 meciuri, iar în 14 dintre ele au fost și cel puțin 3 goluri pe tabelă la finalul meciului;
  • Pe terenul lui Copenhaga, s-a marcat la ambele porți în 13 din ultimele 14 meciuri, 12 dintre meciuri aducând și cel puțin 3 goluri;;
  • Midtjylland vine și ea după 4 GG-uri în ultimele 5 meciuri;
  • În 5 din ultimele 7 întâlniri directe s-a marcat la ambele porți iar în 9 din ultimele 11 confruntări de campionat au fost minim 3 goluri.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro