Meniu

BILETUL din 20 Ianuarie - CÂȘTIGAT pentru o cotă de 2.43

Ziua de miercuri continuă cu o ofertă bogată, din care am ales să mizăm pe două favorite clare.

BILETUL ZILEI - 20.01.2020

Fulham - Man. United 1-2
◆ 2 - COTĂ 1.56


Antwerp - Cercle Brugge 1-0
1 - COTĂ 1.57

COTĂ TOTALĂ - 2.43

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 20.01


Sau plaseasa biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde primesti 50% din primul depozit în plus ca bonus și alți 41LEI GRATUIT dupa ce îți verifici identitatea la ei. Dă click aici!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Câștigă United (2) - COTĂ 1.56 (CÂȘTIGAT)

Pentru prima dată după plecarea lui Sir Alex Ferguson, United are șansa unui nou titlu. Evoluțiile alternante ale principalelor contracandidate la titlu și forma bună a diavolilor în deplasare i-au adus pe primul loc cu o etapă înainte de finalul turului. Acum, United se deplasează la codașa Fulham, echipă al cărei unic obiectiv este salvarea de la retrogradare. Cum miza pentru Rashford & compania este atât de mare, ne așteptăm să nu se încurce.

  • De la revenirea lui Fulham în Premier League, United a câștigat cele două confruntări directe cu un golaveraj general de 7-1;
  • Man. United este cea mai în formă echipă englezească în deplasare, cu 7 victorii și 2 egaluri în 9 partide (iar egalurile au fost pe terenurile lui Liverpool și Leicester);
  • În competițiile interne (cupe sau campionat), United a obținut 14 victorii în ultimele 16 deplasări;
  • United a câștigat ultimele 6 meciuri cu echipe aflate în partea de jos a clasamentului (sub locul 14);
  • Fulham are un singur gol marcat în ultimele 4 meciuri și 2 goluri în ultimele 6.


② Câștigă Antwerp (1) - COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

Chiar dacă pare departe de șansa unui titlu (și ca puncte dar și ca joc), Antwerp are mari șanse să prindă grupa de campionat (unde se califică primele 4 - iar ei ocupă acum poziția a 3-a), care le-ar permite să spere la un loc de Liga Campionilor. Adversara pe care o înfruntă, Cercle Brugge, a ajuns pe locurile retrogradabile după ce în ultimele 9 etape a adunat un singur punct. Ne așteptăm ca Antwerp să prelungească forma foarte proastă a oaspeților și să continue lupta pentru accederea în top 4.

  • Cercle Brugge a obținut un singur punct în ultimele 9 etape (un egal și 8 înfrângeri);
  • Cercle Brugge a pierdut 11 din cele 12 meciuri jucate până acum cu echipe de prima jumătate a clasamentului;
  • Antwerp a câștigat 5 din ultimele 6 confruntări directe și pe ultimele 2 pe teren propriu;
  • Antwerp a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro