Meniu

BILETUL din 20 Octombrie. Bifăm cota 2 fără emoții!


BILETUL ZILEI - 20.10.2021

Salzburg - Wolfsburg 3-1 (1-1)
1X - COTĂ 1.37 (CÂȘTIGAT)

Man. United - Atalanta 3-2 (0-2)
GG - COTĂ 1.52 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.08

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 20.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Salzburg nu pierde (1X) - COTĂ 1.37

Una din surprizele plăcute ale ediției trecute de Bundesliga, Wolfsburg traversează acum o formă nu tocmai pe placul fanilor - a coborât pe locul în campionat, după ce a adunat un singur punct în ultimele 4 meciuri, a fost eliminată deja din Cupă încă din primul tur de Munster, echipă de amatori (scorul în timpul regulamentar a fost 1-1, dar Wolfsburg a pierdut ulterior la masa verde), iar în Ligă a adunat două puncte după primele două meciuri. Pe lângă probleme de formă, nemții vor face această deplasare cu câteva absențe importante - golgheterul Weghorst, depistat cu Covid, Guilavogui, suspendat, dar și Mehmedi, Schlager, William, Gerhardt sau Bialek. Deplasarea în Austria nu se anunță deloc ușoară - după ce anul trecut a fost nevoită să se declare eliminată dintr-o grupă extrem de dificilă, cu Bayern și Atletico printre adversare, RB Salzburg are anul acesta pretenții să treacă mai departe iar jocul echipei îi susține acest vis.

Învingătoare cu Lille și foarte aproape de a se fi întors cu toate punctele și de la Sevilla, campioana Austriei ocupă în prezent primul loc în grupă și practică cel mai bun fotbal dintre cele 4 combatante. Merită menționat și faptul că Salzburg le-a învins în iulie, în amicale, pe Barcelona și Atletico Madrid, dar și că în sezonul trecut de Ligă le-a pus probleme reale lui Bayern și Atletico în faza grupelor. Având și avantajul terenului propriu, Salzburg are mari șanse să obțină măcar un punct din această confruntare.

PUNCTE CHEIE:

  • Salzburg este neînvinsă în ultimele 20 de meciuri (inclusiv amicale) și are 24 de meciuri oficiale fără înfrângere;
  • În 2021, doar Villarreal a reușit să câștige pe terenul lui Salzburg;
  • Wolfsburg vine după 6 meciuri oficiale fără victorie, inclusiv înfrângeri cu Union Berlin, Hoffenheim sau Gladbach;
  • Wolfsburg nu performează cu echipele de top - sezonul trecut de Bundesliga a câștigat un singur meci din 8 contra primelor 5 clasate și a bifat doar două victorii în 10 deplasări la primele 11.

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.52

Presiunea începe să se acumuleze la United, echipă care nu reușește să bifeze tocmai rezultatele dorite și tocmai a rămas la 5 puncte în urma liderului Chelsea. Eliminați și din EFL Cup, Diavolii Roșii nu se simt tocmai confortabil nici în Ligă, chiar dacă au câștigat, cu mult noroc, ultimul meci cu Villarreal. Atalanta, aflată în prezent pe primul loc în grupă, simte cu siguranță oportunitatea și nu are de gând să plece fără luptă de pe Old Trafford. Cele 4 goluri marcate lui Inter și Ac Milan (câte două în fiecare meci), îi oferă cu siguranță încredere că poate înscrie din nou, mai ales că defensiva lui United nu arată tocmai bine - United are acum un singur meci din ultimele 19 oficiale în care nu a primit gol, iar Leicester sau Liverpool au scuturat plasa chiar de câte 4 ori. Prin urmare, ne așteptăm să vedem goluri și din acest duel.

PUNCTE CHEIE:

  • Man. United are un singur meci din ultimele 19 oficiale în care nu a primit gol, deplasarea de la Wolves;
  • 16 din ultimele 19 partide oficiale ale lui United au consemnat pariul GG;
  • Atalanta a marcat în ultimele 12 deplasări oficiale, iar 10 din aceste partide au consemnat și pariul GG.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro