Meniu

BILETUL din 21 Aprilie. Serie A ne-a adus cota 2.25!


BILETUL ZILEI - 21.04.2021

Juventus - Parma 3-1 (1-1)
O2.5 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

AC Milan - Sassuolo 1-2 (1-0)
O2.5 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.50 (CÂȘTIGAT)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.


Biletul Zilei 21.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.50

Juventus a pierdut și la Atalanta și tremură serios pentru locul de Liga Campionilor. Are mare nevoie de o victorie în fața Parmei, echipă a cărei defensivă arată din ce în ce mai rău după fiecare etapă. În ultimele 20 de meciuri, Parma a scăpat fără gol primit o singură dată. Mai mult, în 18 meciuri a primit minim 2 goluri iar în 7 ocazii minim 3. Singura veste bună pentru echipa lui Man & Mihăilă este că și atacul începe să dea roade, căci echipa a ajuns la 10 meciuri consecutive cu gol înscris (iar în 6 meciuri au punctat de cel puțin două ori).

Juventus rămâne însă o echipă solidă acasă și credem că va profita de defensiva modestă a Parmei, mai ales pentru a-și reface și parte din moral după ce anul acesta au ratat cele două obiective de bază. Acum echipa trebuie să își găsească concentrarea să lupte pentru locul de Ligă. Nici Parma nu are de ce să se lase mai prejos, mai ales că sunt ca și retrogradați așa că au toate motivele să caute să facă meciuri spectaculoase. Prin urmare, ne așteptăm la cel puțin 3 goluri pe tabelă.

PUNCTE CHEIE:

 • Întâlnirile directe recente au adus multe goluri. Astfel, 4 din ultimele 5 confruntări au bifat câștigător pariul Peste 2,5 goluri. Juventus domină aceste 5 meciuri cu 4 victorii și un egal;
 • Un singur meci din ultimele 11 ale Parmei a consemnat mai puțin de 3 goluri - victoria pe teren propriu, 2-0 contra Romei;
 • Parma a primit cel puțin 2 goluri în 13 din ultimele 14 meciuri și în 18 din ultimele 20;
 • În deplasare, defensvia Parmei a cedat de 36 de ori în 15 meciuri de campionat, o medie de 2,4 goluri primite pe meci. Astfel, 13 din cele 15 deplasări au bifat și Peste 2,5 goluri, iar alte două deplasări s-au oprit la fix 2 goluri;
 • Și Juventus a bifat minim 3 goluri în 7 din ultimele 9 meciuri. Pe teren propriu, 6 din ultimele 7 meciuri au adus minim 3 goluri pe tabelă;
 • 12 din cele 15 meciuri ale lui Juventus cu ultimele 9 clasate au însemnat și Peste 2,5 goluri.


② Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.50

Milan a trecut cu emoții de Genoa și mai rămâne pentru cel puțin o etapă pe locul 2. Simte însă tot mai puternic amenințarea Atalantei, care a acumulat 27 de puncte din ultimele 30 posibile și a recuperat 10 puncte față de ei. Tot la coadă stau Juventus, Napoli și Lazio, astfel că bătălia pentru locurile de Ligă se anunță una acerbă în finalul de sezon.

Sassuolo a trecut și de Fiorentina și poate trage din nou speranțe la un loc de Liga Europa. Echipa joacă extrem de deschis, fiind poate cea mai spectaculoasă formație din Serie A în acest sezon. Trupa lui Chiricheș nu se va duce la Milano ca victimă sigură și va juca cu siguranță pentru puncte. Ne aștetpăm astfel tot la un meci cu multe goluri.

PUNCTE CHEIE:

 • S-au marcat cel puțin 3 goluri în 9 din ultimele 11 meciuri ale lui Sassuolo;
 • 9 din cele 10 meciuri jucate de Milan până acum cu echipe de top 8 s-au terminat cu minim 3 goluri pe tabelă;
 • Și Sassuolo a bifat cel puțin 3 goluri în 8 din cele 10 meciuri jucate până acum în compania primelor 7 clasate;
 • Milan a primit gol în 13 din ultimele 14 meciuri;
 • Sassuolo are un singur meci din ultimele 14 în care nu a marcat;
 • Ultimele două întâlniri directe au fost câștigate de Milan cu scorul de 2-1, ambele pe terenul lui Sassuolo.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro