Meniu

BILETUL din 23 Iunie. Suedia ne-a dublat banii!


BILETUL ZILEI - 23.06.2021

Suedia - Polonia 3-2 (1-0)
V1 - COTĂ 2.02 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.02

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 23.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Draw no bet Suedia (V1) - COTĂ 2.02

(Notă: Acest pariu presupune că în cazul în care meciul se termină egal, vom primi cota 1 (se rambursează miza). Dacă Suedia câștigă, pariul ne este dublat, iar dacă Polonia câștigă pariul este pierdut.)

Suedia a demonstrat și la acest Euro că este echipa mai puternică dintre echipele mici și rareori greșește în fața adversarilor egali sau inferiori valoric. După ce s-a calificat fără probleme la Euro (a terminat pe locul 2 o grupă din care au mai făcut parte Spania, Norvegia și România) cu 21 de puncte din 10 meciuri și o singură înfrângere, Suedia nu a mai repetat parcursul bun și în Liga Națiunilor. Aici a pierdut de 5 ori în 6 meciuri și a reușit doar o victorie de moral contra Croației (nu au scos nimic din dublele cu Franța și Portugalia). Când în 2021 au întâlnit din nou adversari mai slabi, au reușit să lege victoriile - un total de 6, iar în plus au smuls și un egal în fața Spaniei. Calificată deja în optimi, Suedia ar beneficia enorm de pe urma unei victorii contra Poloniei, pentru că ar întâlni o ocupantă de loc 3 în optimi (care sigur nu ar veni din grupa F), în timp ce locul 2 are șanse mari să dea peste Anglia.

Polonia a continuat evoluția modestă din ultima vreme și are doar un punct după primele două meciuri, după ce a pierdut surprinzător contra modestei Slovacii. Chiar dacă o victorie le-ar asigura calficarea în optimi, Polonia pare aproape incapabilă să o obțină, mai ales dacă ne uităm la jocul prestat în cele două meciuri de Euro.

PUNCTE CHEIE:

  • Suedia are 6 victorii și un egal în ultimele 7 meciuri;
  • Suedia și-a respectat mai mereu statutul de favorită și a câștigat meciurile recente cu adversari precum Finlanda, Slovacia, Rusia, Croația sau România;
  • Polonia nu a câștigat în ultimele 5 meciuri și are o singură victorie în ultimele 9 (și aceea cu Andorra). În rest, Polonia nu a reușit să treacă de echipe precum Slovacia, Islanda, Rusia sau Ungaria, echipe inferioare totuși Suediei;
  • Istoric, Suedi a fost un adversar foarte dificil pentru Polonia, câștigând ultimele 6 întâlniri directe (cele mai recente în 2004 și 2003).

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro