Meniu

BILETUL din 26 Mai. Europa League ne dublează banii!


BILETUL ZILEI - 26.05.2021

Villareal - Man. United 1-1 (1-0)
GG - COTĂ 1.97 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 1.97

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 26.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.97

Chiar dacă tocmai a încheiat un sezon modest, în care a terminat abia pe locul 7, Villareal are un parcurs european foarte bun, fiind neînvinsă în traseul către finală. Într-un meci cu trofeul pe masă, este de așteptat ca Submarinul galben să ofere cea mai bună prestație. De partea cealaltă United este o echipă care are încă în ADN performanța europeană și chiar dacă a fost eliminată din Ligă încă din grupe, a arătat că este motivată să câștige din nou Europa League. Este de așteptat ca elevii lui Solskjaer să atace, pentru a-și respecta statutul de favoriți, dar Villareal are cu siguranță puterea de a înscrie măcar o dată. De aceea, mizăm pe pariul GG.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele 7 meciuri ale lui Man. United;
  • United a marcat în 7 din cele 8 meciuri de Europa League jucate până acum (nu a marcat în returul cu Sociedad, dar când avea deja calificarea asigurată). În plus, deși a fost eliminată din grupele Ligii, a marcat în toate cele 6 meciuri, fiind chiar cel mai bun atac din grupa H (cu 15 reușite);
  • Villareal a punctat și ea în toate meciurile din grupe (un total de 17 goluri marcate) și a înscris în 7 din cele 8 meciuri de play-off (nu a marcat în ultima deplasare, la Arsenal, când însă un 0-0 îi era suficient pentru calificare).

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro