Meniu

BILETUL din 28 Aprilie. Dinamo Zagreb se descătușează abia în prelungiri


BILETUL ZILEI - 28.04.2021


Din. Zagreb - NK Gorica 4-1 d.p. (1-1; 0-1)
1 - COTĂ
1.40 (PIERDUT)

Sigma Olomouc - Slavia Praga 0-3 (0-1)
2 - COTĂ
1.52 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.13

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

Dinamo Zagreb câștigă (1) - COTĂ 1.40

Chiar dacă a fost eliminată din Europa League de Villareal, Dinamo Zagreb a făcut o figură foarte frumoasă în acest sezon de Europa League, unde a demonstrat că poate face față aproape oricărui adversar. Chiar dacă în campionat mai au puțin de tras până să își asigure titlul în fața celor de la Osijek, gazdele de astăzi sunt cu siguranță în pole-position pentru acest obiectiv. Dinamo Zagreb are și o motivație în plus să câștige acest trofeu, după ce în ultimele două sezone a fost învinsă de Rijeka (care de fiecare dată a și câștigat trofeul).

Gorica a reușit o figură frumoasă în campionat, unde este pe locul 3 cu șanse bune la un loc de cupă europeană, dar acest lucru se datorează mai mult unui start foarte bun de sezon. În plus, așa cum este cazul și altor campionate mai mici, în Croația diferența dintre lider și restul echipelor, din punct de vedere al jocului, este una uriașă.

PUNCTE CHEIE:

  • Dinamo Zagreb a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri jucate pe teren propriu (inclusiv meciurile de Europa League). Singura echipă care a plecat neînvinsă de la Zagreb este Villareal. De altfel, din ultimele 26 de meciuri pe teren propriu, Din. Zagreb a ratat victoria în doar 5 meciuri
  • Gazdele s-au impus în ultimele 3 întâlniri directe și în 10 din ultimele 11 oficiale (Gorica are un singur egal din toate aceste 11 meciuri);
  • Gorica vine după o serie modestă, cu 3 înfrângeri în ultimele 6 meciuri și doar 2 victorii în ultimele 9 meciuri (una cu lanterna roșie Lokomotiv Zagreb și una în Cupă cu Hajduk Split.

② Slavia P. câștigă (2) - COTĂ 1.52

Slavia Praga a făcut un campionat aproape perfect, având un bilanț de 23 de victorii și 6 egaluri după 29 de etape. Chiar dacă nu este încă matematic campioană, avansul de 17 puncte față de Sparta Praga nu lasă loc de îndoieli în privința celui de-al treilea titlu consecutiv pentru echipa lui Stanciu. Slavia a arătat multă putere și în Europa League, chiar dacă în final a cedat în fața lui Arsenal chiar în meciul decisiv pe teren propriu. Poate relua acum și seria trofeelor în Cupă, după ce anul trecut a fost eliminată de Ostrava iar Sparta a reușit în final să pună mana pe trofeu.

Sigma Olomouc este o echipă fără pretenții, de mijlocul clasamentului. Știe sigur că nici nu poate să promoveze dar nici să retrogradeze, iar în sferturi au ajuns după ce au trecut de vecina de clasament, Bohemians. În rest, Olomouc nu are nici un rezultat notabil. Prin urmare, nu credem că va avea puterea să obțină un rezultat favorabil nici din acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Slavia Praga a câștigat 5 din ultimele 6 întâlniri directe și a terminat un meci la egalitate;
  • Echipa lui Stanciu a primit un singur gol în ultimele 6 deplasări și acela pe terenul lui Arsenal;
  • Slavia are 21 de victorii și două egaluri în cele 23 de meciuri cu primele 14 clasate;
  • Olomouc are 3 înfrângeri și două egaluri în ultimele 5 meciuri pe teren propriu. În plus, a marcat un singur gol în acest interval;
  • Olomouc a pierdut toate cele 4 meciuri de până acum cu primele 3 clasate. În plus, a primit câte 3 goluri în fiecare din aceste 4 meciuri.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro