Meniu

BILETUL din 28 Iulie. Niță ne refuză cota 2!


BILETUL ZILEI - 28.07.2021

Sparta P. - Rapid V 2-0 (1-0)
GG3+ - COTĂ 2.00 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează și se înscriu minim 3 goluri (GG3+) - COTĂ 2.00

Sparta P. a reușit să deschidă scorul la Viena dar a trebuit să se recunoască învinsă după dubla superbă a lui Knasmullner (dublă la care lui Niță nu i se poate imputa mai nimic). Acum, cehii sunt obligați să câștige pentru a mai spera la calificare, dar așa cum au arătat și în ultimul meci de campionat, au mari probleme defensive și le este greu să termine un meci fără gol primit. Nici vicecampioana Austriei nu a arătat mai bine defensiv în înfrângerea de acasă, 0-2 cu Hartberg, și cu siguranță va avea mari probleme în a nu primi gol la Praga. Cum Sparta nu a are altă alternativă decât să atace, ne așteptăm la un meci cel puțin la fel de spectaculos ca în tur și cu goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele 6 meciuri ale Spartei Praga și de fiecare dată au fost și cel puțin 3 goluri;
  • În total, Sparta a ajuns la 14 din ultimele 17 meciuri cu pariul GG3+ bifat câștigător;
  • 5 din cele 6 meciuri ale Spartei în grupele ultimului sezon de Europa League au adus cel puțin 3 goluri, iar în 4 din meciuri au și marcat ambele echipe;
  • 7 din cele 8 meciuri din sezonul actual și din cel trecut de cupe europene ale lui Rapid Viena au bifat pariul GG3+;
  • Rapid Viena a primit gol în ultimele 6 deplasări (11 în total).___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro