Meniu

BILETUL din 03 Noiembrie. Liga ne-a adus cota 2.50!


BILETUL ZILEI - 03.11.2021

RB Leipzig - PSG 2-2 (1-2)
X2&2+ - COTĂ 1.75 (CÂȘTIGAT)

Dortmund - Ajax 1-3 (1-0)
GG - COTĂ 1.42 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.49

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 03.11

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① PSG nu pierde și se marchează cel puțin două goluri (X2&2+) - COTĂ 1.75

Deși nu este liniște totală la Paris, lucrurile merg bine pentru vicecampioana Franței. Pe plan intern, Messi&co au acumulat deja 31 de puncte din 36 posibile și, ajutați de forma foarte slabă a tuturor contracandidatelor la titlu, nu vor avea probleme emoții în a-și adjudeca coroana națională. Și în Ligă lucrurile merg conform planului, mai ales după acea victorie importantă contra lui City, astfel că PSG-ul ocupă prima poziție în grupă.

Pentru Leipzig lucrurile stau exact invers - fără punct acumulat în grupa A, șansele de a trece în primăvara europeană (chiar și în Europa League) sunt din ce în mai mici. Locul doi în grupă este posibil doar matematic (ar presupune victorii în toate cele 3 meciuri rămase și un joc al rezultatelor extrem de favorabil), iar unica armă rămasă pentru germani este atacul. Nici pe plan intern lucrurile nu stau mai roz, cu Leipzig abia pe locul 8, la 10 puncte deja de liderul Bayern după doar 10 etape. Dificultatea lui Leipzig de a câștiga se va vedea probabil și în acest meci, dar golurile ar trebui să vină la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

  • Leipzig continuă forma slabă și are doar 6 victorii în ultimele 21 de partide oficiale. Din acestea, două au venit în meciurile de cupă, cu formații de eșalon secund, iar alte două cu nou promovate în Bundesliga;
  • Leipzig nu a câștigat în acest sezon în cele 5 meciuri contra formațiilor de top 11 din campionat. Nici în sezonul precedent nu a bifat vreo victorie în cele 8 meciuri cu formațiile de top 4, 7 din acestea aducând și minim două goluri pe tabelă;
  • Germanii sunt în continuare fără punct în grupa A dar au reușit să marcheze în toate meciurile;
  • PSG are o singură înfrângere în ultimele 15 meciuri oficiale, în meciul cu Rennes (o partidă aproape fără miză, dacă ținem cont că PSG-ul nu se mai prea poate încurca în acest an la titlu);
  • Francezii au câștigat 3 din precedentele 4 întâlniri directe, toate în ultimul an și jumătate.


② Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.42

Dortmund a fost luată cu adevărat prin surprindere în meciul tur: deși se așteptau cu siguranță la o partidă dificilă, era greu de prevăzut că vor încasa 4 goluri și nici măcar nu vor marca. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Marco Rose are de tras serios pentru a mai spera la primul loc în grupă. Totuși, puterea ofensivă, mai ales pe teren propriu, rămâne una incontestabilă și este greu de crezut că galben-negrii nu vor găsi drumul spre gol nici în partida retur.

Ajaxul în schimb pare să evolueze de la sezon la sezon și începe să se impună ca o adevărată forță a fotbalului european. Chiar dacă mai are meciuri pe plan intern în care nu impresionează, acestea vin, ca și în cazul lui Bayern, tocmai din dominația autoritară pe care o pot impune astfel că sacrifică anumite meciuri sau își permit să fie mai relaxați. Totuși, în meciurile cu miză, Ajax este o echipă dezlănțuită - așa cum a fost cazul meciului tur, al partidei cu PSV din campionat, sau a meciurilor cu Sporting și Besiktas din Ligă. Un meci cu goluri la ambele porți este opțiunea firească pentru această partidă.

PUNCTE CHEIE:

  • Dortmund a marcat în ultimele 24 meciuri oficiale jucate acasă și a punctat de cel puțin două ori în 12 din ultimele 14;
  • 8 din ultimele 11 meciuri jucate acasă de Dortmund au bifat chiar selecția GG3+;
  • Ajax a marcat în ultimele 10 meciuri europene și are 8 din ultimele 14 meciuri în care a punctat de minim 3 ori;
  • Ajax a câștigat ultimul meci direct cu 4-0.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro