Meniu

BILETUL din 5 Mai. Slavia Praga ne dublează miza!


BILETUL ZILEI - 05.05.2021

Sparta Praga - Slavia Praga 0-3 (0-2)
2 - COTĂ 2.05 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.05

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 05.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Slavia câștigă (2) - COTĂ 2.05

După ce a câștigat campionatul fără nici un fel de emoții, Slavia poate obține acum și trofeul pe care l-a ratat anul trecut - Cupa Cehiei. Un penultim hop de trecut este semifinala cu Sparta, echipă pe care insă o domină categoria în ultima vreme. De fapt, Stanciu și coechipierii își domină categoric toți adversarii în ultima vreme, singura scăpare fiind returul cu Arsenal din Europa League.

Sparta și-a arătat limitările în fața adversarilor mai bine cotați, și chiar dacă are șanse să termine pe locul 2 în campionat, este o diferență uriașă de joc între cele două echipe. Mai mult, Sparta are și o listă de indisponibili pentru acest meci, dintre care frații Ladislav la mijloc ar putea cântări cel mai mult. Mizăm așadar pe o victorie a Slaviei.

PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele 24 de meciuri din compeiții interne, Slavia are 20 de victorii și doar 4 egaluri;
  • Slavia a câștigat categoric ultimele două întâlniri directe și 5 din ultimele 7 (plus două rezultate de egalitate);
  • Slavia a câștigat toate cele 9 meciuri de până acum cu primele 6 clasate, în 7 dintre meciuri marcând minim două goluri;
  • Sparta vine cu un palmares modest pe ultimele 6 meciuri - două victorii, două egaluri și două înfrângeri;
  • În 13 meciuri cu primele 9 clasate, Sparta are doar 4 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri. Singurele echipe pe care Sparta le domină categoric sunt cele aflate de la locul 12 în jos.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro