Meniu

BILETUL din 10 Aprilie. Cota 2.50 pe Bundesliga și Championship!


BILETUL ZILEI - 10.04.2021

Stuttgart - Dortmund 2-3 (1-0)
O2.5 - COTĂ 1.54 (CÂȘTIGAT)

Bournemouth - Coventry 4-1 (2-1)
1 - COTĂ 1.67 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.51

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.


Biletul Zilei 10.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin 3 goluri (O 2.5) - COTĂ 1.54

În meciul tur Dortmund a suferit una dintre cele mai usturătoare înfrângeri pe teren propriu, 1-5, în fața unui Stuttgart care a a tras pe poartă de 10 ori și și-a creat nu mai puțin de 18 ocazii de a marca. Dortmund a continuat evoluțiile oscilante, și chiar dacă între timp a câștigat la Leipzig și a eliminat-o pe Sevilla din Liga Campionilor, s-a trezit învinsă acasă de Frankfurt sau dominată copios la Koln.

Toate aceste evoluții oscilante au adus-o pe Dortmund într-o situație delicată în campionat. Echipa este la 7 puncte de primul loc care asigură prezența în Liga Campionilor, cu 7 etape înainte de finlaul sezonului. Mai mult, echipa nu este sigură în acest moment nici de locul de Europa League, unde se află la egalitate cu Leverkusen și urmărită de aproape de Union Berlin, Stuttgart și Gladbach. În aceste condiții, oaspeții au mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc și cu siguranță vor merge să atace și să facă uitată rușinea din tur.

Stuttgart vine cu un moral bun, după 4 victorii în ultimele 6 meciuri și după ce s-a apropiat la 4 puncte de locurile de Europa League. Desigur că și gazdele au un mare interes în acest meci, căci o victorie ar însemna să vină la un singur punct de Dortmund. Cum un egal nu i-ar ajuta prea mult, ne așteptăm la un meci deschis de ambele părți, așa cum au fost mereu confruntările directe între cele două.

PUNCTE CHEIE:

 • S-au marcat cel puțin 3 goluri în ultimele 13 întâlniri directe;
 • 9 din cele 13 meciuri de până acum ale lui Stuttgart cu echipe de prima jumătate a clasamentului s-au terminat cu minim 3 goluri pe tabelă;
 • În 14 din ultimele 16 meciuri ale lui Dortmund s-au marcat cel puțin 3 goluri;
 • În ultimele 10 deplasări ale lui Dortmund, doar în meciul de cupă cu Gladbach nu s-a atins borna celor 3 goluri;
 • Dortmund are 11 meciuri din 13 cu echipele din prima jumătate în care s-au marcat minim 3 goluri;
 • Dortmund are un golaveraj de 55-39 după 27 de etape, o medie de 3.5 goluri pe meci;
 • Stuttgart are un golaveraj de 48-41, o medie de 3,3 goluri pe meci.


② Bournemouth câștigă (1) - COTĂ 1.67

Bournemouth a reușit să lege 3 victorii extrem de importante în campionat care i-au readus în lupta pentru promovare. Echipa este acum la un punct de Reading și la 3 de Barnsley, dar are și un meci mai puțin. În plus, poate profita și de forma foarte slabă a lui Swansea (4 înfrângeri consecutive) și de cea a lui Brentford (4 egaluri consecutive). Așadar, nu este în postura în care să își permită pași greșiți cu doar 6 etape înainte de finalul sezonului.

Coventry a reușit o victorie etapa trecută care a mai depărat-o puțin de locurile retrogradabile, dar are 3 meciuri în plus jucate față de Rotherham (și un avans de 7 puncte). Totuși, echipa are un joc extrem de fragil în deplasare, de unde s-a întors cu doar 2 puncte din ultimele 24 puse în joc. Cum Bournemouth are o motivație foarte mare în acest moment, nu credem că se vor împiedica pe teren propriu de Coventry.

PUNCTE CHEIE:

 • Coverntry este cea mai slabă echipă în deplasare, cu doar 11 puncte acumulate în 19 meciuri. În plus, au reușit să adune doar 2 egaluri și 6 înfrângeri în ultimele 8 meciuri pe teren străin. În ultimele 11 deplasări, au 8 înfrângeri;
 • Coventry are și cel mai slab atac pe teren străin, cu doar 13 goluri primite. În schimb, au primit 32 de goluri în cele 19 deplasări din acest sezon;
 • Bournemouth a câștigat ultimele 3 meciuri de campionat;
 • Bournemouth este a treia cea mai bună echipă pe teren propriu, după Watford și Norwich. În plus, are al doilea cel mai bun atac, cu 36 de goluri marcate în 20 de meciuri acasă;
 • Bournemouth s-a impus și în meciul tur cu 3-1 (în deplasare).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro