Meniu

BILETUL din 11 Septembrie. Derby-urile au adus cota 2.43!


BILETUL ZILEI - 11.09.2021

Napoli - Juventus 2-1 (1-0)
1X - COTĂ 1.47 (CÂȘTIGAT)

Leverkusen - Dortmund 3-4 (2-1)
GG3+ - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.43

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Napoli nu pierde (1X) - COTĂ 1.47

După un sezon în care cu greu a prins locul de Liga Campionilor (după ce Napoli s-a încurcat în ultima etapă la Verona), Juventus are un nou start dezamăgitor de sezon și a strâns un singur punct din duelurile cu Udinese și nou-promovata Empoli. Câștigarea Cupei este singura consolare privind sezonul încheiat, dar este prea puțin pentru o echipă cu asemenea pretenții. Nici în amicale Bătrâna Doamnă nu a arătat mai bine și a pierdut cu 3-0 deplasarea la Barcelona.

Napoli a terminat pe 5 un sezon de la care cu siguranță putea obține mai mult, mai ales că distanța până la locul secund a fost de doar două puncte. Sezonul acesta a început puternic, cu două victorii din două meciuri și a prelungit la 11 seria meciurilor de campionat fără înfrângere. Cu siguranță poate spera la toate cele 3 puncte puse în joc, profitând de forma slabă a lui Juventus.

PUNCTE CHEIE:

  • Napoli are o singură înfrângere în ultimele 20 de meciuri oficiale;
  • Napoli este neînvinsă în ultimele 16 meciuri oficiale jucate acasă și a pierdut o singură partidă din ultimele 23;
  • Napoli a marcat în 19 din ultimele 20 de meciuri de campionat jucate acasă;
  • Din 6 deplasări la primele 7 clasate, Juventus a câștigat sezonul trecut un singur meci (la AC Milan);
  • Juventus are un singur egal și două înfrângeri în ultimele 3 deplasări la Napoli, în care a marcat o singură dată.

② Ambele echipe marchează și se marchează cel puțin 3 goluri (GG3+) - COTĂ 1.65

Dortmund a câștigat cu mult noroc în ultima etapă contra lui Hoffenheim, după ce fusese egalată la 2 în minutul 90. Tocmai această inconstanță nu i-a permis să îi pună probleme serioase la titlu lui Bayern în ultimii ani, iar sezonul acesta s-ar putea să nu fie diferit. Ca și în ultimii ani, meciurile disputate până acum de Dortmund s-au dovedit foarte spectaculoase și au adus multe goluri.

Leverkusen a încheiat un sezon de coșmar, în care a prins cu greu ultimul loc de Europa League. A început însă mult mai bine actualul sezon, iar după o victorie lejeră în DFB Pokal a bifat și 7 puncte din 3 meciuri în campionat. În ultimele două meciuri, cu Gladbach și Augsburg, a reușit chiar să înscrie câte 4 goluri. În ultimii ani, meciurile dintre două au fost extrem de spectaculoase, cu 7 din ultimele 9 meciuri aducând minim 4 goluri pe tabelă, inclusiv un 6-2 în favoarea lui Dortmund. Nu vedem de ce lucruile ar sta prea diferit nici de această dată, astfel că mizăm pe selecția GG3+.

PUNCTE CHEIE:

  • 8 din ultimele 9 întâlniri directe au adus minim 3 goluri pe tabelă iar în 7 dintre ele au marcat ambele echipe;
  • În ultimele 3 întâlniri directe golaverajul este perfect echilibrat, 7-7, deși Leverkusen a câștigat de două ori;
  • 4 din ultimele 5 meciuri de campionat ale lui Leverkusen au consemnat pariul GG;
  • Ultimele 8 meciuri oficiale ale lui Dortmund contra echipelor de primă ligă au bifat pariul GG3+ câștigător;
  • 12 din ultimele 15 deplasări oficiale ale lui Dortmund au însemnat și confirmarea pronosticului GG3+.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro