Meniu

BILETUL din 13 Februarie. Porto ratează un penalty pe final și ne strică seria.

Ne bazăm pe un nou meci spectaculos între Lyon și Montpellier și o victorie logică a lui Porto în fața Boavistei.

BILETUL ZILEI - 13.02.2021

Ol. Lyon - Montpellier 1-2 (1-1)
GG - COTĂ 1.68 (CÂȘTIGAT)

Porto - Boavista 2-2 (0-2)
1 - COTĂ 1.25 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 13.02


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.68

Chiar dacă la începutul campionatului nimeni nu ar fi mizat pe ei, Lyon continuă lupta la titlu cu PSG și Lille. Trupa lui Rudi Garcia se bazează pe un atac excepțional (cu 50 goluri înscrise în 24 etape, puțin sub atacul PSG-ului), dar și pe evoluțiile fluctuante ale PSG-ului. În plus, lupta în frunte a devenit și mai interesantă după ce Monaco a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri de campionat și s-a apropiat la doar 3 puncte de locurile de Ligă. Așadar, Lyon are nevoie mare de puncte pentru a-și consolida locul pe podium.

Montpellier este o echipă fără nici un obiectiv în acest an - are 13 puncte peste locurile retrogradabile și nici una din echipele aflate în acea zonă nu par că ar putea să îi pună probleme, dar este și prea departe de locurile de cupe europene și nici nu pare capabilă să țină pasul cu echipele care le ocupă. Poate și de aceea echipa practică un joc atât de spectaculos, cu meciuri deschise, cu goluri la ambele porți.

  • Ambele echipe au marcat în 6 din ultimele 7 întâlniri directe;
  • Ambele echipe au marcat în 8 din ultimele 9 meciuri de campionat ale lui Montpellier;
  • Lyon are un singur meci din ultimele 11 pe teren propriu în care nu a marcat (acela e de altfel și singurul meci din ultimele 21 în care nu a înscris);
  • Montpellier a marcat în 9 din ultimele 10 meciuri (nu a reușit să înscrie în poarta PSG-ului, dar a jucat în inferioritate numerică aproape tot meciul);
  • În ultimii doi ani, Lyon nu a avut niciodată 3 meciuri consecutive de campionat în care cel mult o echipă să marcheze (iar acum are deja 2 astfel de meciuri).

② Porto câștigă (1) - COTĂ 1.25

Porto a avut de furcă în ultimele meciuri (mai ales în dubla cu Braga), dar întâlnește acum un adversar pe care l-a surclasat în ultimele 2 întâlniri directe cu 5-0 și 4-0. Așadar, chiar dacă șansele la titlu au scăzut considerabil, Porto are mare nevoie de cele 3 puncte în joc pentru a-și consolida poziția secundă, ce asigură accesul direct în grupele Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Boavista este pe loc retrogradabil (are și un meci în plus față de ultima clasată), după ce a adunat doar 14 puncte în cele 18 etape încheiate.

  • Porto a câștigat ultimele 13 întâlniri directe, interval în care a primit un singur gol (golaveraj 34 - 1);
  • În competițiile interne, Porto a câștigat 9 din ultimele 10 meciuri jucate pe teren propriu (în 5 dintre ele fără să primească gol);
  • Porto are cel mai bun atac pe teren propriu (21 goluri marcate în 9 meciuri);
  • Boavista a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri (a reușit să câștige meciul cu Portimonense, echipă aflată tot în zona retrogradării).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro