Meniu

BILETUL din 15 Mai. Cota 2.13 vine din Premier League și Bundesliga


BILETUL ZILEI - 15.05.2021

Brighton - West Ham 1-1 (0-0)
X2 - COTĂ 1.47 (CÂȘTIGAT)

Freiburg - Bayern M. 2-2 (1-1)
GG - COTĂ 1.45 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.13

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① West Ham nu pierde (X2) - COTĂ 1.47

West Ham a avut un program dificil în ultimele 10 etape, jucând cu Man. City, Man. United, Arsenal, Leicester, Chelsea și Everton, toate echipe cu pretenții europene. Palmaresul acestor dueluri nu este unul grozav, dar West Ham a arătat că este genul de echipă care își câștigă punctele din duelurile cu echipele mici și rareori reușește să încurce granzii. Acum, echipa are mare nevoie de puncte pentru a-și asigura locul de Europa League, căci bătălia pentru aceste locuri este una acerbă.

PUNCTE CHEIE:

  • Brighton are o singură victorie în ultimele 6 meciuri și 3 victorii în ultimele 14 meciuri;
  • În cele 8 dueluri cu primele 5 clasate, Brighton are două egaluri și 6 înfrângeri;
  • Brighton este una din cele mai modeste echipe pe teren propriu, cu doar 3 victorii în 17 meciuri;
  • În 19 meciuri cu ultimele 11 clasate, West Ham are doar două înfrângeri. În plus, în 10 deplasări la echipele clasate mai jos de locul 8, are o înfrângere, două egaluri și 7 victorii;
  • West Ham este neînvinsă în ultimele 4 dueluri directe.


② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.45

Deja campioană în Germania, Bayern luptă pentru un nou record de goluri. Recordul actual a fost stabilit chiar de Bayern în sezonul 2019/2020, cu 100 de goluri, iar acum campioana are 92 de goluri marcate cu două meciuri rămase de jucat. Desigur, obiectivul este unul dificil, dar nu imposibil, dacă ne uităm la felul cum a zdrobit-o Bayern pe Gladbach etapa trecută. Un alt record, mult mai ușor de atins, este cel al numărului de goluri marcat de un singur fotbalist. Recordul actual este de 40 de goluri și îi aparține lui Gerd Muller, dar Lewandovski are deja 39 după ce a punctat de 3 ori în ultima rundă. Astfel, super atacantul polonez mai are nevoie de doar două goluri pentru a doborâ un record ce părea de neatins.

Freiburg are șansa ei la ultimul loc de Conference League și a arătat în meciul cu Koln că are de gând să lupte pentru acest obiectiv. Chiar dacă pe teren străin a jucat oscilant, Freiburg a fost relativ constantă acasă și ne așteptăm să profite de spațiile care vor apărea în defensiva lui Bayern.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 5 confruntări directe și 8 din ultimele 10 au fost extrem de spectaculoase, cu goluri la ambele porți;
  • 9 din cele 10 deplasări de până acum ale lui Bayern la primele 12 clasate s-au terminat cu pariul GG câștigător (Leipzig este singura formație de la care Bayern nu a primit gol);
  • Freiburg are doar două meciuri pe teren propriu (din 16) în care nu a marcat - cu Union Berlin și cu Leipzig. În duelurile cu primele 7 clasate pe propriul teren, a bifat pariul GG în 5 meciuri din 6;
  • Pe teren propriu, Freiburg are o medie de 2 goluri marcate pe meci, având un atac mai eficient decât echipe precum Leipzig, Wolfsburg sau Union Berlin;
  • Bayern este singura echipă care a marcat în toate meciurile din acest sezon (de fapt, ultimul meci în care nu au marcat este în ianuarie 2020, cu Leipzig), dar și are o medie de 1,5 goluri primite pe meci în deplasare.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro