Meniu

BILETUL din 17 Aprilie. Cota 2 vine din Ligue 1!


BILETUL ZILEI - 17.04.2021

Marseille - Lorient 3-2 (0-1)
1 - COTĂ 2.00 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.


Biletul Zilei 17.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marseille câștigă (1) - COTĂ 2.00

Jocul lui Marseille este ]n revenire în ultimele etape și echipa are din nou șanse să prindă un loc de Europa League, fiind la 3 puncte în urma lui Lens. Dacă nu ar fi fost egalată etapa trecută de Montpellier la chiar ultima fază, ecartul ar fi fost acum doar de un punct. Marseille joacă însă bine acasă și ar putea profita de meciul cu Lorinent pentru a o egala, cel puțin de moment, pe Lens.

Lorient se menține la doar două puncte peste locurile retrogradabile și în afara unei victorii cu vecina de suferință, Brest, nu prea are motive de mândrie în ultimele etape. Echipa este însă foarte modestă în meciurile pe teren străin, așa că anticipăm că va pleca fără puncte de la Marseille.

PUNCTE CHEIE:

  • Marseille are 4 victorii și un egal în ultimele 5 meciuri acasă;
  • Marseille s-a impus în ultimele 3 întâlniri directe;
  • Din 5 meciuri acasă cu ultimele 6 clasate, Marseille a câștigat 4 dispute;
  • Lorient nu are nici o victorie în ultimele 13 deplasări, din care a pierdut 7 și a terminat de 6 ori la egalitate;
  • În 18 meciuri cu primele 11 clasate, Lorient are o singură victorie (acasă cu PSG), 6 egaluri și 11 înfrângeri. În 11 din aceste meciuri a primit cel puțin 2 goluri;
  • Lorient este cea mai slabă echipă în deplasare, alături de Dijon, cu doar 9 puncte în 16 meciuri. În acest interval, echipa a acumulat un golaveraj de 15 - 31.________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro