Meniu

BILETUL din 20 Februarie. A 6-a zi câștigătoare la rând!

Sporting pare că s-a desprins definitiv în lupta la titlu, punând o distanță de 10 puncte față de Porto. Cu toate acestea, este de așteptat ca verzii să forțeze în continuare, mai ales în fața unor echipe din subsolul clasamentului.

În celălalt meci al zilei, Dortmund poate relua șirul victoriilor și în campionat, după succesul din Liga Campionilor, în fața unei trupe ce pare împăcată deja cu retrogradarea.

BILETUL ZILEI - 20.02.2021

Sporting - Portimonense 2-0 (2-0)
1 - COTĂ 1.47 (CÂȘTIGAT)

Scalke 04 - B. Dortmund (19:30)
2 - COTĂ 1.35 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.24

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 20.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting câștigă (1) - COTĂ 1.47

Pașii greșiți făcuți în ultimele 3 etape de Porto (3 egaluri consecutive) au făcut-o pe Sporting să se distanțeze la 10 puncte în fruntea clasamentului, distanță ce ar trebui să fie suficientă pentru asigurarea titlului de campionă. Mai mult, Sporting vine cu un moral foarte bun după ce a reușit să le învingă în ultimele meciuri pe Porto, Braga, Benfica și Ferreira (echipele aflate pe locuri de cupe europene), demonstrând astfel în mod clar superioritatea de care dau dovadă pe plan intern.

Portimonense a reușit o victorie în ultima etapă cu Gil Vicente, scăpând astfel, cel puțin de moment, de locurile retrogradabile. Trupa antrenată de Paulo Sergio este însă a doua cea mai slabă echipă în deplasare (doar Tondela are un palmares mai slab), astfel că este greu de crezut că poate produce o surpriză pe terenul lui Sporting.

PUNCTE CHEIE:

 • Sporting a câștigat ultimele 7 meciuri din competițiile interne;
 • Sporting a câștigat 11 din ultimele 12 meciuri pe teren propriu (și a terminat un meci la egalitate);
 • În confruntările directe, Sporting s-a impus în ultimele 6 întâlniri;
 • Portimonense a pierdut 7 din ultimele 9 deplasări (și a terminat două meciuri la egalitate) și 10 din ultimele 13 meciuri pe teren străin;
 • Portimonense a pierdut toate cele 4 meciuri de până acum cu echipe aflate în top 4 și a obținut doar 3 puncte din 10 meciuri cu echipe aflate în prima jumătate a clasamentului.

② Dortmund câștigă (2) - COTĂ 1.35

După victoria din Spania, 3-2 cu Sevilla, Dortmund a luat o opțiune serioasă privind calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Pe plan intern însă situația nu este tocmai fericită, echipa ocupând în prezent doar locul 6, la egalitate de puncte cu Gladbach (care este pe locul 7). Dacă speranțele la titlu sunt în mod clar epuizate (distanța față de Bayern M. este de 16 puncte), Dortmund trebuie neapărat să se regrupeze pentru a prinde un loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor (în prezent sunt la 6 puncte de Wolfsburg, ocupanta ultimului loc care duce în Ligă).

Schalke în schimb pare resemnată cu gândul că va retrograda la finalul sezonului. A adunat doar 9 puncte până acum (o singură victorie și 6 rezultate de egalitate), are cel mai slab atac din Bundesliga (15 goluri marcate) și cea mai slabă apărare (52 de goluri primite). Chiar dacă Dortmund a făcut mai mulți pași greșiți în acest an, este greu de crezut că pot repeta "isprava" și pe terenul lui Schalke.

PUNCTE CHEIE:

 • Schalke a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri pe teren propriu (iar în 5 dintre ele nici nu a marcat);
 • În ultimele 7 etape, Schalke a obținut doar 2 puncte (are 2 egaluri și 5 înfrângeri);
 • Schalke a pierdut toate cele 10 partide jucate până acum cu formații de top 8. A marcat doar în 2 din aceste 10 meciuri, a primit minim 2 goluri în fiecare meci și are un golaveraj de 2 - 36;
 • Dortmund a câștigat ultimele 2 întâlniri directe (3-0 și 4-0) și nu a primit gol în ultimele 3 confruntări directe;
 • Dortmund a marcat cel puțin 2 goluri în 8 din ultimele 11 meciuri;
 • Dortmund a marcat în ultimele 15 deplasări.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro