Meniu

BILETUL din 28 August. Am forțat, dar fără noroc


BILETUL ZILEI - 28.08.2021

Famalicao - Sporting 1-1 (0-0)
2- COTĂ 1.50 (PIERDUT)

Rapid B. - Univ. Craiova 1-2 (1-0)
NGG - COTĂ 1.82 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.69

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting câștigă (2) - COTĂ 1.50

După ce a reușit să întrerupă o lungă secetă pe plan intern și să câștige titlul sezonul trecut, Sporting pare hotărâtă să și-l apere anul acesta și a pornit ca din tun campionatul, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri și un golaveraj de 7-1. În plus, au bifat deja un prim trofeu, după ce au câștigat Super Cupa în fața lui Braga. Famalicao a avut mici emoții privind retrogradarea sezonul trecut, dar anul acesta a început foarte slab, cu 3 înfrângeri în 3 meciuri, inclusiv cu nou promovata Arouca. Chiar dacă în ultimele 2 sezoane a reușit să termine neînvinsă contra lui Sporting, credem că această performanță va fi întreruptă anul acesta.

PUNCTE CHEIE:

  • Famalicao a pierdut ultimele 4 meciuri de campionat;
  • Sezonul trecut, Famalicao a bifat 2 egaluri și 4 înfrângeri din cele 6 meciuri cu primele 3 clasate;
  • Tot în ultimul sezon, Famalicao a fost una din cele mai slabe echipe pe teren propriu, cu doar 19 puncte strânse în 17 etape;
  • Sporting a câștigat ultimele 5 meciuri oficiale și are 9 victorii în ultimele 10 meciuri cu miză;
  • În 30 de meciuri cu echipe aflate sub locul 3, Sporting a strâns 25 de victorii și 5 egaluri sezonul trecut (care se extind la 28 de victorii și 5 egaluri cu cele de anul acesta). În plus, pe teren străin, au cedat doar două egaluri.

② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.82

Rapid este marea surpriză a acestui start de campionat. Nu doar că giuleștenii sunt pe locul 2 cu 16 puncte din 18 posibile, dar sunt și singura formație care încă nu a primit gol, deși printre adversare s-au numărat FCSB și Botoșani. Cu pretenții clare de a prinde play-off-ul, rapidiștii vor fi susținuți din nou din tribune de mulți fani și nu vor concepe să nu câștige măcar un punct. Craiova în schimb a reușit o victorie extrem de norocoasă în ultima etapă contra Mediașului (oaspeții au ratat un penalty pe finalul meciului) și au reușit să strângă 9 puncte după 6 etape. Dacă sezoanele trecute defensiva era punctul forte al oltenilor, cele 7 goluri primite până acum nu sunt tocmai un motiv de laudă, dar este posibil ca acest lucru să se schimbe treptat treptat. Ne așteptăm să vedem un meci în care miza va omorâ în mare parte spectacolul, așa cum s-a întâmâplat mai mereu în meciurile Craiovei cu adversari de top.

PUNCTE CHEIE:

  • Rapid nu a primit gol în cele 6 meciuri de Liga 1 de până acum și a bifat pariul NGG în 8 din ultimele 9 meciuri oficiale;
  • Nici meciurile jucate în Giulești nu au fost prea spectaculoase, cu 5 din ultimele 6 terminate cu goluri la cel mult o poartă;
  • 8 din ultimele 10 meciuri oficiale ale Craiovei au adus goluri la cel mult o poartă;
  • 16 din 18 meciuri jucate sezonul trecut de Craiova contra echipelor de play-off s-au terminat cu goluri la cel mult o poartă.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro