Meniu

BILETUL din 03 Iulie. Danemarca a livrat 2.20


BILETUL ZILEI - 03.07.2021

Cehia - Danemarca (19:00)
2 - COTĂ 2.20

COTĂ TOTALĂ - 2.20

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 03.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Danemarca câștigă (2) - COTĂ 2.20

Danemarca a avut parte de cea mai clară calificare în sferturi, după un categoric 4-0 în fața galezilor. De altfel, jocul danezilor a crescut de la meci la meci la acest turneu final - după ce au suferit cu Finlanda și au câștigat doar o repriză contra Belgiei, Danemarca a jucat impecabil contra Rusiei și chiar mai bine în optimi. De altfel aceste jocuri vin ca o confirmare a rezultatelor tot mai bune obținute în ultimii ani, iar Danemarca are acum o șansă uriașă să ajungă în semifinale și chiar în finală.

Cehia este una din surprizele acestei faze a competiției. Chiar dacă a reușit să treacă de Olanda, Cehia a dezamăgit în multe rânduri atunci când a întâlnit echipe mai puternice și este greu de crezut că le poate face față și danezilor, care au și avantajul că sunt mai odihniți prin prisma locațiilor unde au jucat meciurile.

PUNCTE CHEIE:

  • În afara meciurilor cu Finlanda și Belgia din primele două etape de la Euro, Danemarca are un bilanț de 11 victorii, un egal (cu Germania) și o înfrângre (tot cu Belgia) în ultimele 13 partide;
  • Danemarca are 3 victorii în ultimele 5 meciuri oficiale în care a marcat 4 goluri: 4-0 în Austria în grupa de calificare la Mondial, 4-1 cu Rusia în ultima etapă din grupă și 4-0 cu Țara Galilor în optimi;
  • Cehia nu face față adversarilor de calibru - are înfrângeri aproape pe linie cu echipe precum Anglia, Italia, Germania, Brazilia, Țara Galilor sau Ucraina (în total 7 înfrângeri în 8 meciuri) și doar două victorii cu astfel de adversari (cu Anglia, în urmă cu doi ani și cu Olanda în optimi).
  • Ultima întâlnire directă oficială (în 2013, în calificările pentru Mondialul din 2014) a fost tranșată de danezi cu scorul de 3-0.


__________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro