Meniu

BILETUL din 06 Noiembrie. Nu ne iese pariul


BILETUL ZILEI - 06.11.2021

Petrolul Ploiești - Dunărea Călărași 4-1 (2-1)
NGG - COTĂ 1.48 (PIERDUT)

RB Leipzig - B. Dortmund 2-1 (1-0)
X2 - COTĂ 1.80 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.66

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 6 noiembrie

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.48

Petrolul continuă parcursul perfect în eșalonul secund și cu siguranță nu concepe alt rezultat decât victoria în disputa cu modesta Dunărea Călărași. După ce a jucat barajul de promovare contra Voluntariului, Dunărea este acum într-o situație deplorabilă - ocupă penultimul loc (dacă îi considerăm Astrei toate punctele obținute pe teren) și pare că va avea probleme inclusiv în a duce campionatul la capăt. Cu doar 3 egaluri în 12 meciuri, șansele de a se menține în liga a doua par minime, iar speranța că vor obține ceva de pe terenul celui mai puternic adversar este cu siguranță aproape inexistentă.

PUNCTE CHEIE:

  • Lider autoritar în Liga a doua, Petrolul are și cea mai bună defensivă, cu doar 3 goluri primite în 11 meciuri;
  • Ultimele 8 meciuri oficiale jucate acasă de Ploieșteni (7 de campionat și unul de Cupă) s-au terminat cu goluri la o singură poartă (Petrolul a câștigat toate cele 7 meciuri de campionat fără gol primit și nu a marcat în Cupă). Mai mult, din ultimele 13 oficiale jucate la Ploiești, un singur meci a bifat selecția GG;
  • Dunărea traversează o perioadă foarte proastă, cu 6 înfrângeri consecutive, ultimele 5 fără gol marcat;
  • Formația din Călărași a înscris doar 4 goluri în ultimele 10 etape, doar Dacia Unirea fiind într-o situație mai proastă, cu 3 goluri marcate;
  • O echipă cu mari probleme în meciurile din deplasare, Dunărea a înscris în doar 3 din ultimele 10 deplasări.


② Dortmund nu pierde (X2) - COTĂ 1.80

Leipzig a reușit să o surprindă pe PSG în partida de Liga Campionilor, dar punctul câștigat îi mai dă dreptul să spere cel mult la locul de Europa League. Nici în campionat situația nu este deloc roză, pentru că Leipzig are doar 15 puncte după 10 etape, câștigând practic doar atunci când a întâlnit formații de subsolul clasamentului. Situația nu este deloc nouă, pentru că nici în sezoanele precedente Leipzig nu a impresionat contra greilor din Bundesliga, dar în acest sezon parcă lipsa rezultatelor este și mai acută.

Dortmundul a pierdut oarecum nemeritat returul cu Ajax, după ce Hummels a fost eliminat gratuit. Totuși, oaspeții de astăzi păstrează o șansă bună în a continua în Ligă și au asigurat locul de Europa League. În campionat, îi suflă în ceafă lui Bayern, dar am văzut acest scenariu și în sezoanele precedente și știm că este aproape imposibil să duci la capăt această luptă. Totuși, Dortmundul rămâne o forță pe plan intern și are clar puterea să smulgă măcar un punct din această deplasare.

PUNCTE CHEIE:

  • Dortmund are 6 victorii și două egaluri în ultimele 8 directe (ultimele 4 meciuri au fost câștigate, 3 dintre ele chiar la minim două goluri diferență);
  • Dortmund a câștigat ultimele 4 deplasări la Leipzig;
  • În competițiile interne, Dortmund are 19 victorii și doar 3 înfrângeri în ultimele 22 de partide oficiale;
  • Leipzig are doar 6 victorii în ultimele 23 meciuri oficiale, 4 dintre ele cu nou-promovate sau formații de eșalon inferior;
  • Sezonul acesta, Leipzig nu a câștigat nici unul din cele 5 meciuri de campionat cu formații de top 10. În Liga Campionilor, are un singur egal în 4 meciuri. Nici în sezonul precedent nu a avut victorie în cele 8 meciuri cu formații de top 5, iar cu două sezoane în urmă a avut un succes în 8 meciuri cu formații de top 5. Dacă socotim și meciurile de Cupă, Leipzig are un singur succes din 20 de partide contra echipelor fruntașe ale Germaniei.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro