Meniu

BILETUL din 11 Iunie. Dundalk, marea dezamăgire!


BILETUL ZILEI - 11.06.2021

Malaezia - Vietnam 1-2 (0-1)
2 - COTĂ 1.80 (CÂȘTIGAT)

Dundalk - Waterford 1-3 (1-0)
1 - COTĂ 1.22 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.16

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 11.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Vietnam câștigă (2) - COTĂ 1.80

Cu două meciuri rămase de jucat, Vietnamul este liderul grupei de calificare, o situație pe care puțină lume o anticipa în condițiile în care Emiratele Arabe porneau ca mari favoriți. Meciul cu Malaezia este unul extrem de important însă, căci avansul față de Emirate este de doar două puncte, iar aceștia joacă cu Indonesia, echipă cu un singur punct acumulat și o defensivă absolut ridicolă. Este astfel aproape sigură că cele 3 puncte vor ajunge în dreptul oaspeților, iar ultima etapă le va pune față în față chiar pe primele două clasate, dar cu Vietnam în rol de oaspete.

Deși teoretic ar mai putea prinde locul 2, șansele Maleziei țin mai degrabă de domeniul fantasticului, astfel că motivația echipei pentru acest meci ar trebui să fie destul de mică. Și jocul arătat de gazde în înfrângerea cu Emiratele Arabe, 0-4, a fost unul deplorabil în timp ce Vietnamul a surclasat Indonesia (4-0), astfel că predicția noastră se îndreaptă spre o nouă victorie a oaspeților.

PUNCTE CHEIE:

  • Vietnamul a câștigat ultimele două întâlniri directe și are 4 victorii și un egal în ultimele 5 încleștări, toate fără gol primit;
  • Vietnamul a primit un singur gol în cele 6 meciuri pentru calificarea la Mondial, și are 4 victorii și două egaluri;
  • Malaezia a pierdut categoric meciurile cu Bahrian (0-2) și Emiratele Arabe Unite (0-4), adversari comparabili sau chiar inferior Vietnamului;
  • În afara Indonesiei, Malaezia are atât cea mai slabă apărare (10 goluri primite) cât și cel mai slab atac (8 reușite).

② Dundalk câștigă (1) - COTĂ 1.22

Aflată în dispută cu Longford pentru titlul de cea mai slabă echipă din Irlanda (Waterford are 6 puncte iar Longford 7), Waterford știe sigur că va retrograda la finalul acestui sezon. Echipa a bifat o serie de recorduri negative, iar cele mai mari îngrijorări sunt ofensiva (doar 6 goluri marcate) și defensiva (30 de goluri primite). Cu un astfel de bilanț este greu să speri că vei obține vreun rezultat pozitiv, lucru demonstrat de cele 12 înfrângeri în doar 14 etape.

După ce participarea în Europa League a afectat-o clar pe Dundalk, echipa a mai reușit să își revină în ultimele etape și păstrează șanse (mici, ce-i drept) la un nou loc de cupă europeană. Totuși, orgoliul ar trebui să fie suficient pentru a câștiga această partidă în fața unui adversar ce s-a demonstrat de atâtea ori de-a dreptul ridicol.

PUNCTE CHEIE:

  • Waterford vine după 7 înfrângeri consecutive, 5 dintre ele la minim 3 goluri diferență și fără gol marcat. Situația este similară dacă ne uităm 15 meciuri oficiale în urmă, unde s-au acumulat 13 înfrângeri;
  • Waterford a marcat doar două goluri în ultimele 10 meciuri, interval în care a primit 24;
  • Dundalk a câștigat chiar în aprilie pe terenul lui Waterford cu 3-0.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro