Meniu

BILETUL din 12 Martie. Super Liga turcă ne-a adus cota 2.00!

Profitând de pașii greșiți ai lui Galata din ultimele etape, Beșiktaș a reușit să pună 2 lungimi de undă în vârful clasamentului, plus meciul restant din această seară. Astfel, cu o victorie în fața lui Bașakșehir, echipa din capitală ar putea lua un avans de 5 puncte și să se apropie și mai mult de primul titlu după 3 ani de secetă.

BILETUL ZILEI - 12.03.2021

Bașakșehir - Beșiktaș 2-3 (0-1)
2 - COTĂ 2.00 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 12.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Beșiktaș câștigă (2) - COTĂ 2.00

Beșiktaș este tot mai aproape de primul titlu după 3 ani de pauză în Turcia. Pe lângă parcursul solid din ultimele etape, echipa a profitat și de pașii greșiți făcuți de principalele contracandidate - Galatasaray și Fenerbahce. Chiar dacă Bașakșehir a reușit să oprească seria meciurilor fără victorie (ajunseseră la 12 meciuri fără victorie), acest lucru s-a întâmplat cu ultima clasată și de o manieră neconvingătoare (o victorie la limită, 1-0, venită în minutul 90). Nu credem că Bașakșehir are forța să o oprească pe Beșiktaș din drumul spre titlu, așa că mizăm pe victoria oaspeților.

PUNCTE CHEIE:

  • Beșiktaș a câștigat ultimele 5 meciuri de campionat și a primit un singur gol în acest interval;
  • Beșiktaș a câștigat 11 din cele 12 meciuri jucate până acum cu echipele aflate între ultimele 9. Singurul eșec a venit la începutul sezonului, pe 4 octombrie. În plus, în 9 din aceste 12 meciuri Beșiktaș nu a primit gol și are un golaveraj de 30-5;
  • Bașakșehir a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri pe teren propriu (și are un egal cu Konyaspor);
  • Bașakșehir a pierdut 11 din cele 12 meciuri cu echipe de top 8. În 7 din aceste meciuri nici nu a marcat și are un golaveraj de 6 - 28. Singura victorie din această serie este cu Trabzonspor și datează din 17 octombrie;
  • Beșiktaș a câștigat și ultima întâlnire directă.


________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro