Meniu

BILETUL din 12 Noiembrie. Profităm de lipsa golurilor?


BILETUL ZILEI - 12.11.2021

Danemarca - Insulele Feroe (21:45)
NGG - COTĂ 1.35

Moldova - Scoția
NGG - COTĂ 1.55

COTĂ TOTALĂ - 2.03

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 12.11

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.35

După un parcurs foarte frumos la Euro, Danemarca și-a încununat jocul bun și cu o calificare la Mondial lipsită de orice fel de emoții. Fără gol primit și cu maxim de puncte după 8 runde, naționala nordică a arătat poate chiar cel mai bun și constant fotbal dintre toate echipele europene. Extrem de unită și disciplinată, Danemarca va aborda probabil cu seriozitate și aceste ultime două meciuri din grupă și, chiar dacă toate adversarele ar vrea să îi marcheze, acest lucru nu va fi deloc ușor. De altfel, în afară de golurile primite la Euro, puține reprezentative se pot lăuda că au trecut de defensiva daneză în ultimii ani - doar Germania, Belgia și Islanda găsind poarta în ultimii doi ani.

Despre modesta reprezentativă a Insulelor Feroe nu sunt multe lucruri de spus. Fără nici un fel de ambiții pe plan fotbalistic, se poate mândri cu faptul că aproape a tranșat lupta pentru evitarea ultimului loc în dauna Moldovei. Cu doar 4 goluri marcate în cele 8 meciuri de calificare (3 dintre ele contra Moldovei), speranțele vreunui rezultat pozitiv la Copenhaga sunt ca și inexisistente.

PUNCTE CHEIE:

  • Danemarca nu a primit gol în cele 8 meciuri de calificare la Mondial și a menținut poarta intactă în 15 din ultimele 23 partide, inclusiv cu echipe precum Austria, Israel, Țara Galilor, Anglia (de două ori) sau Suedia;
  • Doar două meciuri din ultimele 15 jucate de danezi acasă s-au terminat cu goluri de ambele părți;
  • Insulele Feroe nu au marcat în 6 din ultimele 8 meciuri;
  • În precedentele 4 directe, danezii nu au primit gol.
Bonus Superbet② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.50

Moldova a avut o tresărire de orgoliu în finalul meciului cu Scoția (când au reușit al patrulea gol al campaniei de calificare), dar rămân pe ultimul loc cu un singur punct câștigat în grupă și întâlnesc o națională a Scoției foarte motivată. După ce la începutul lui octombrie a reușit să învingă Israelul la capătul unui meci nebun, Scoția a ajuns cu un pas și jumătate la barajul pentru Mondial. Aflată pe locul secund și cu 4 puncte avans față de naționala Israelului, naționala pregătită de Steve Clarke își poate asigura și matematic locul secund. Chiar dacă nu a reușit să se ridice la nivelul competiției europene, Scoția este o expertă a jocului închis și este mai mereu concentrată pe defensivă. În aceste condiții, pentru moldoveni va fi și mai greu să găsească spații în care să opereze, astfel că un meci cu goluri la cel mult o poartă pare alegerea inspirată pentru această partidă.

PUNCTE CHEIE:

  • Moldova a reușit să marcheze doar 5 goluri în ultimele 17 partide;
  • În ultimii 4 ani, în 45 de partide jucate, Moldova a reușit să înscrie doar 15 goluri. Evident, cea mai mare parte a acestora a venit cu adversari precum San Marino, Luxemburg sau Insulele Feroe. Mai mult, au fost doar două situații când Moldova a reușit să înscrie în două meciuri consecutive;
  • Din ultimele 45 de partide jucate de moldoveni, doar în 9 s-a marcat la ambele porți;
  • O singură deplasare din ultimele 6 ale Scoției a adus goluri la ambele porți;
  • 7 din ultimele 9 meciuri ale Scoției au bifat pariul NGG.

Ce? Credeai că asta e tot? Mai avem ponturi pregătite pentru tine!

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro