Meniu

BILETUL din 15 Octombrie. Oaspeții ne-au dublat banii!


BILETUL ZILEI - 15.10.2021

Ripensia Timișoara - U Cluj 0-3 (0-1)
X2 - COTĂ 1.28 (CÂȘTIGAT)

Viborg - Silkeborg 1-1 (0-0)
X2 - COTĂ 1.67 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.14

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① U Cluj nu pierde (X2) - COTĂ 1.28

Cu 7 victorii după 9 etape, Clujul rămâne una din principalele pretendente la promovare în acest sezon de Liga a doua. Venită acum după 3 victorii consecutive fără vreun gol primit, echipa clujeană are în mod sigur așteptări de la deplasarea din Timișoara. Ripensia are doar două victorii până acum, și acelea obținute cu echipe din subsol. Mai mult, în 4 din cele 5 dueluri cu echipe din prima jumătate, nici nu a reușit să marcheze. Prin urmare, credem că U. Cluj va pleca neînvinsă.

PUNCTE CHEIE:

  • Clujenii vin după 3 victorii consecutive, toate fără gol primit;
  • U Cluj are 7 victorii și doar două înfrângeri în acest sezon;
  • Ripensia a câștigat doar două din cele 9 meciuri de campionat, ambele cu echipe din subsolul clasamentului;
  • În cele 5 meciuri contra echipelor din prima jumătate, Ripensia are 3 înfrângeri și două egaluri, iar în 4 meciuri nici nu a marcat.

② Silkeborg nu pierde (X2) - COTĂ 1.67

Proaspăt promovate în prima divizie, Viborg și Silkeborg au poziții complet diferite în clasament - gazdele (Viborg, cunoscute mai mult pentru echipa de handbal) sunt pe locul 10 din 12 și au șanse mici să evite jocurile de baraj pentru evitarea retrogradării. Silkeborg în schimb a urcat pe locul 5 și trage speranțe că poate termina în primele 6, ceea ce i-ar asigura calificarea în play-off (desigur, acolo nu are puterea să emită pretenții, dar cel puțin ar sta fără griji). După ce și în meciul tur Silkeborg s-a impus cu 4-1 și în prezent vine după alte două victorii în care a punctat de 4 ori, formația oaspete are toate motivele să spere că va pleca cu cel puțin un punct.

PUNCTE CHEIE:

  • Viborg nu a câștigat în ultimele 6 meciuri și are un singur succes în ultimele 11 partide;
  • Silkeborg are două victorii și un egal în ultimele 3 întâlniri directe, cu un golaveraj total de 9 - 4;
  • Silkeborg are o singură înfrângere în ultimele 6 meciuri de campionat, iar ultimele două partide le-a câștigat după ce a marcat câte 4 goluri în fiecare.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro