Meniu

BILETUL din 19 Martie. Parma dezamăgesște iar după pauză.

Man & Mihăilă au dat trezirea la Parma care, în al 12-lea ceas, poate evita retrogradarea. Cu o victorie în fața lui Genoa, s-ar apropia la doar un punct de primul loc care asigură salvarea, ocupat în prezent de Torino (care și are două meciuri mai puțin jucate).

BILETUL ZILEI - 19.03.2021

Parma - Genoa 1-2 (1-0)
1 - COTĂ 2.40 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.40

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 19.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Parma câștigă (1) - COTĂ 2.40

Victoria din etapa trecută, 2-0 cu Roma, le dă spernațe lui Man & Mihăilă că pot evita retrogradarea, după un sezon foarte modest. Echipa a crescut mult ofensiv în ultimele etape, chiar dacă rămâne încă cel mai ineficient atac din Serie A. În meciul cu Fiorentina au ratat victoria la chiar ultima fază a meciului, au condus-o cu 2-0 pe Spezia și Udinese, au făcut un meci solid și cu Inter. Așadar, există spernațe.

Genoa păstrează încă 6 puncte peste locurile retrogradabile, după ce au legat câteva meciuri bune la finalul lui ianuarie. Acum echipa însă pare că are probleme și găsește tot mai greu drumul spre gol. Istoricul meciurilor directe și euforia dată de victoria în fața Romei ne fac să mizăm pe Parma în acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Parma a câștigat ultimele 5 întâlniri directe;
  • Parma a reușit să marcheze 11 goluri în ultimele 6 meciuri, mișcând tabela în fiecare partidă;
  • Genoa are doar 8 goluri marcate în cele 13 deplasări din acest sezon, cel mai slab atac pe teren străin. În ultimele 3 deplasări, nu au reușit să schimbe tabela;
  • Genoa vine după 6 meciuri fără victorie și cu 2 înfrângeri în ultimele 2 deplasări.


________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro