Meniu

BILETUL din 02 Iulie. Golurile de la Euro ne-au dublat banii!


BILETUL ZILEI - 02.07.2021

Elveția - Spania (19:00)
GG - COTĂ 2.00

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 02.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 2.00

Saint Petersburg va fi gazda unui meci ce se anunță extrem de interesant între Elveția și Spania. Elveția a produs o surpriză uriașă după ce a revenit de la 1-3 în fața Franței (asta după ce elvețienii au avut 1-0 și au ratat și un penalty) și a câștigat meciul la penalty-uri. Spania a avut mult de tras contra Croației, care a reușit să egaleze tot după 1-3. Spaniolii în schimb au tranșat meciul în prelungiri și au câștigat cu 5-3. Totuși, au arătat multă fragilitate defensivă, așa cum o făcuse în partidele cu modestele Kosovo, Georgia și Grecia și chiar cu Insulele Feroe (chiar dacă spaniolii au câștigat 3 din aceste meciuri și au terminat o dată la egalitate, golurile primite de la astfel de adversari indică slăbiciuni defensive clare). Despre puterea ofensivă nu sunt multe de spus, iar după ce s-a chinuit cu Suedia și Polonia (când a avut ocazii dar nu a găsit golul), Spania s-a descătușat cu Slovacia și Croația.

Elveția a făcut și ea un meci foarte slab contra Italiei dar și-a revenit rapid și a arătat ca o adevărată forță cu Turcia și Franța. În meciul din optimi a fost cu adevărat impresionantă puterea psihologică a elvețienilor, care după ce au ratat penalty au primit două goluri în 3 minute, au avut un gol anulat (corect), dar tot au găsit puterea să revină în final în fața campioanei mondiale. Chiar dacă au întâmpinat dificultăți la finalizare în meciul cu Țara Galilor, elvețienii au arătat de multe ori că pot marca cu multă ușurință (câte 3 goluri contra Franței, Turciei, Finlandei Germaniei sau Danemarcei stau dovadă în acest sens), iar în meciul cu Spania ar trebui să găsească măcar o dată drumul spre gol.

PUNCTE CHEIE:

  • Spania are doar două deplasări din ultimele 15 în care nu a primit gol (cu Portugalia și Malta);
  • În ultimele 24 de meciuri jucate în afara Spaniei, doar de două ori nu au găsit plasa Morata & co;
  • 12 din ultimele 15 meciuri în deplasare ale Spaniei au adus goluri la ambele porți;
  • Elveția are un singur meci din ultimele 13 în care nu a marcat (cu Italia);
  • În ultimele 7 meciuri, doar Liechtenstein nu a marcat în poarta Elveției;
  • Două din ultimele 3 meciuri directe s-au terminat cu goluri la ambele porți.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro