Meniu

BILETUL din 28 Mai. Cota 2.42 a venit din Belarus!


BILETUL ZILEI - 28.05.2021

Vitebsk - Smorgon 5-0 (2-0)
VSG - COTĂ 2.42 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.42

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 28.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Vitebsk câștigă fără să primască gol (VSG) - COTĂ 2.42

Smorgon a profitat din plin de un cumul de factori care au făcut-o să promoveze în prima ligă deși terminase pe locul 6 (loc care nu asigură poziție de baraj, cu atât mai puțin loc de promovare directă). Totuși, contactul cu prima ligă s-a dovedit un șoc pentru formația care nu a impresionat nici în eșalonul secund, iar rezultatele sunt pe măsură - doar 4 puncte adunate în 10 meciuri și un golaveraj de 4 - 22, dintre care două goluri și singura victorie au venit contra lui Sputnik, echipă venită tot din eșalonul secund și care s-a acomodat acum pe ultima poziție.

Vitebsk este o echipă fără mari pretenții, dar cu o defensivă extrem de bine organizată. Și sezonul trecut a avut una dintre cele mai bune defensive pe teren propriu, cu doar 13 goluri primite în 15 meciuri, fiind una din cele 5 echipe cu o medie de sub un gol primit pe meci. Și anul acesta echipa a început prudent în defensivă, neglijând parțial ofensiva. Totuși, au clar puterea de a trece de o echipă precum Smorgon, care a ajuns în prima ligă doar printr-o conjunctură.

PUNCTE CHEIE:

  • Smorgon a pierdut 12 din ultimele 14 deplasări. În 8 dintre acestea, nici nu a marcat;
  • Smorgon vine după un palmares dezastruos în meciurile de campionat - 13 înfrângeri în utimele 17 meciuri (8 înfrângeri în 10 meciuri în actuala stagiune și 5 înfrângeri în ultimele 7 meciuri jucate în divizia secundă);
  • Vitebsk nu a primit gol în 7 din cele 10 meciuri jucate până acum în campionat;
  • Vitebsk vine după două victorii consecutive.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro