Meniu

BILETUL din 30 Aprilie. Ligue 1 aduce cota de 2.37!


BILETUL ZILEI - 30.04.2021

Ol. Marseille - Strasbourg 1-1 (0-0)
1 - COTĂ 2.37 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.37

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 30.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marseille câștigă (1) - COTĂ 2.37

Marseille este în momentul de față cea mai în formă echipă pe teren propriu și trage tare pentru a rămâne peste Rennes și poate chiar să o depășească pe Lens pentru a se califica în Europa League. Fără un joc constant de-a lungul sezonului, alb-albaștrii au reușit totuși să acumuleze un total de 55 de puncte în cele 33 de etape scurse.

Strasbourg este implicată doar teoretic în evitarea retrogradării. Cele 6 puncte avans față de Nantes și Nimes, dar și intermediarele Bordeaux și Lorient, fac retrogradarea un scenariu foarte puțin plauzibil cu doar 4 etape rămase de jucat. Jocul slab al lui Strasbourg contra echipelor din prima jumătate, lipsa motivației pentru acest meci și interesul crescut al lui Marseille în a obține cele 3 puncte ne fac să mizăm pe victoria gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

  • Marseille a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri jucate acasă și a remizat contra lui Lyon;
  • Ultimele 3 întâlniri directe au fost adjudecate tot de Marseille;
  • Strasbourg traversează o perioadă nefastă, cu 4 înfrângeri în ultimele 6 meciuri;
  • Strasbourg este genul de echipă care își obține punctele din duelurile cu echipele mici. În cele 15 meciuri jucate în compania primelor 9 clasate, a obținut doar 2 victorii, 2 egaluri și a plecat învinsă de 11 ori;
  • Pe teren propriu, Marseille a câștigat 7 din cele 11 meciuri contra echipelor mai slab clasate (sub locul 6).________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro