Meniu

BILETUL din 30 Iulie. Dubla pe gazde a adus cota 2.25!


BILETUL ZILEI - 30.07.2021

Gaz Metan - FC Argeș 2-2 (1-1)
1X - COTĂ 1.43 (CÂȘTIGAT)

Lok. Zagreb - Dragovoljac 3-2 (1-1)
1 - COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.25

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 30.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Gaz Metan nu pierde (1X) - COTĂ 1.43

La fel ca și anul trecut, FC Argeș a început cu mari probleme noul sezon și a bifat deja două înfrângeri în primele două etape, fără a marca vreun gol. Aceeași formă slabă a fost arătată de piteșteni și în finalul sezonului recent încheiat, când au pierdut ultimele 3 meciuri și nu au impresionat nici în cele două amicale jucate. Gaz Metan în schimb a debutat cu o victorie (1-0 cu Mioveni) și chiar dacă a pierdut apoi la Constanța a arătat că este o echipă foarte solidă pe teren propriu. Chiar dacă nu va reuși să se impună în acest duel, este de așteptat ca Gazul să obțină măcar un egal.

PUNCTE CHEIE:

  • FC Argeș are 6 înfrângeri și un egal în ultimele 7 meciuri (5 de campionat și 2 amicale);
  • Din ultimele 7 meciuri, piteștenii au marcat în doar două dintre ele (un total de 3 goluri marcate față de 11 primite);
  • FC Argeș a pierdut ultimele 4 deplasări fără să înscrie vreun gol și are o singură victorie în ultimele 8 meciuri afară (la retrogradata Astra);
  • Gaz Metan în schimb are o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri jucate acasă;
  • Gaz Metan este neînvinsă în ultimele 3 întâlniri directe.

② Lok. Zagreb câștigă (1) - COTĂ 1.57

Dragovoljac a reușit să promoveze în prima ligă croată (primul loc cu 59 de puncte în 34 de etape), dar resimte din plin șocul confruntărilor cu echipele de pe scena principală. Două înfrângeri și un golaveraj de 1-7 este bilanțul nou-promovatei după primele două etape. Lok. Zagreb a încheiat un sezon extrem de slab, în care a fost la un pas de retrogradare, dar jocul recent le dă speranțe fanilor că echipa poate reveni în fruntea clasamentului, chiar dacă primul loc pare securizat deja de Dinamo Zagreb. Spre deosebire de adversara de astăzi, Lokomotiv a adunat deja 4 puncte (victorie la Slaven Belupo și egal acasă cu Hajduk Split) și a arătat un joc consistent și în amicale (unde le-a învins pe Vitese și Gorica). Chiar dacă defensiva gazdelor a cedat mai mereu, forța ofensivă ar trebui să fie suficientă pentru a pune la punct nou promovata.

PUNCTE CHEIE:

  • Lok. Zagreb vine după 4 victorii și un egal în ultimele 5 meciuri;
  • Lok. Zagreb a înscris minim două goluri în fiecare din ultimele 5 meciuri;
  • Chiar și în liga secundă, Dragovoljac a fost o echipă modestă în deplasare, cu doar 25 de puncte strânse în 17 meciuri (o medie de sub 1,5 puncte pe meci);
  • Dragovoljac a primit cel puțin două goluri în 6 din ultimele 7 meciuri, inclusiv de la adversari precum Siroki Brijeg (Bosnia), Posusje (Bosnia, care le-a înscris 4 goluri), Zrinjski (tot Bosnia), Rijeka (Croația). Bilanțul acestor 7 meciuri este de o victorie (cu Kustosija, echipă din a doua ligă croată), două egaluri și 4 înfrângeri.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro