Meniu

BILETUL din 4 Iunie. Gazdele au livrat cota 2.31!

BILETUL ZILEI - 04.06.2021

Italia - Cehia 4-0 (2-0)
1 - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

Ungaria - Cipru 1-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.31

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 04.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Italia câștigă (1) - COTĂ 1.65

După ce a ratat prezența la ultimul Campionat Mondial, Italia pare că s-a reinventat și pare o echipă capabilă să treacă de orice adversar. Un mare merit în această ascensiune îl constituie defensiva, care a cedat o singură dată în ultimele 11 partide. Deși pe hârtie nu are cel mai valoros lot (desigur, fără a contesta vreo secundă valoarea unor jucători precum Donnarumma, Bonucci, Jorginho, Immobile sau Insigne), echipa Italiei se comportă foarte bine ca întreg - le lasă spații puține adversarilor, pasează bine și este capabilă să creeze ocazii.

Cehia este o echipă oscilantă - poate să o țină în șah pe Belgia ca apoi să piardă în Țara Galilor. Deși a mai izbutit câteva rezultate notabile, cehii și-au arătat limitele în ultimii ani în fața adversarilor de calibru (și nu numai) - dublă înfrângere cu Scoția în Nations League, înfrângere contra Bulgariei în calificările pentru Euro, înfrângeri cu Germania, Brazilia, Rusia și Irlanda de Nord în amicale. Este greu de crezut că cehii se vor opune tăvălugului italian, echipă care vizează câștigarea campionatuui ce începe peste doar o săptămână.

PUNCTE CHEIE:

  • Italia are 20 de victorii și 3 egaluri în ultimele 23 de meciuri. În plus, ultima înfrângere a Italiei datează din 10.09.2018, 0-1 în Portugalia.
  • Italia a încasat doar 3 goluri în ultimele 16 meciuri (și unul singur în ultimele 11), deși în acest interval a avut inclusiv duble cu Portugalia și Olanda;
  • Italia vine după 7 victorii consecutive, toate fără gol primit și toate cu minim două goluri marcate;
  • Cehia a pierdut 3 din ultimele 4 deplasări și 9 din ultimele 16 (inclusiv cu echipe precum Kosovo, Bulgaria sau Australia). Singurul rezultat notabil obținut de cehi în deplasare este o victorie, 1-0, în 2018 contra Poloniei.

② Ungaria câștigă (1) - COTĂ 1.40

Ungaria se pregătește de cea mai dificilă grupă de la Euro, unde le va întâlni pe Franța, Germania și Portugalia, 3 dintre favoritele la câștigarea turneului. Totuși, Ungaria a arătat un joc în creștere și pare capabilă să facă o surpriză, profitând și de jocul slab arătat de nemți. Până acolo însă, formația antrenată de Marco Rossi caută un rezultat bun contra Ciprului, rezultat care să le dea elan la debutul Euro.

Chiar dacă a izbutit o victorie surpinzătoare cu Slovenia în lupta pentru Campionatul Mondial, Cipru rămâne o echipă mică, fără pretenții în fața echipelor de calibru. În plus, deplasările le-au pus mereu mari probleme ciprioților, care au suferit unele înfrângeri usturătoare - 0-4 în Muntenegru, 0-2 la Luxemburg sau 1-6 în Belgia. Nu credem că deznodământul va fi diferit nici de această dată, iar Cipru va pleca învinsă și din Ungaria.

PUNCTE CHEIE:

  • Cipru a pierdut 5 din ultimele 6 deplasări (are doar un egal, 0-0, în Azerbaijan, meci în care gazdele au ratat un penalty);
  • În ultimele 24 de meciuri pe teren străin, Cipru a suferit 19 înfrângeri (nu a pierdut cu Azerbaijan, Gibraltar, Slovenia, San Marino și Kazakstan);
  • Ungaria vine după un parcurs bun, cu 6 victorii și 3 egaluri (cu Polonia, Serbia și Rusia) în ultimele 9 meciuri.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro