Meniu

BONUS EXCLUSIV - 41 LEI FĂRĂ DEPUNERE!

Liga I (ca mai toate competițiile europene) au revenit din scurta pauză de iarnă, iar Punepariu și Superbet ți-au pregătit un cadou ca să începi returul în forță!

Deschide cont la Superbet prin acest link, verifică-ți contul și primești 41 lei CADOU!

Ce trebuie să sții?

  • Promoția este valabilă în perioada 12 - 19 ianuarie;
  • După deschiderea contului, trebuie să parcurgi procesul de verificare (KYC) până cel târiu pe 19 ianuarie;
  • Pentru a putea beneficia de bonus trebuie să bifezi acordurile de marketing din contul tău (acest lucru este necesar și pentru a primi viitorarele bonusuri de la Superbet);
  • Bonusul de 41 lei va fi creditat în contul tău în ziua următoare verificării contului fără a fi necesar să efectuezi vreo depunere;
  • Pentru a transfera acest bonus în balanța reală va trebui să îl rulezi de 5 ori (adică să plasezi pariuri în valoare totală de minim 205 lei) la cote de minim 1.6. În vederea rulajului, pariurile anulate sau pe care folosești funcția cash-out nu sunt luate în considerare.

Ia bonusul acum!!!

IA 41 LEI


Alte beneficii la Superbet:

Chiar dacă beneficiezi de cei 41 lei fără depunere, poți accesa în continuare și BONUSUL de până la 500 lei la primele trei depuneri: 50% la primele două depuneri (dar nu mai mult de 200 lei) și 100% la a treia depunere (dar nu mai mult de 100 lei). Spre exemplu, dacă faci un prim depozit de 100 lei și parcurgi procesul de verificare a contului vei primi un bonus total de 91 lei (50 lei pentru depozitul de 100 lei și alți 41 lei pentru verificarea contului) deci poți juca 191 de lei.

Ai aplicații dedicate pentru pariuri și pentru cazino;

Poți juca ZILNIC, GRATUIT, la SuperSpin unde ai bonusuri sau Super Jackpotul de 50.000 Lei!

Săptâmanl poți juca GRATUIT la SuperProno pentru o parte din premiile de 100.000 Lei!

Ai zilnic cote mărite atât pre-meci (în Super Cota) cât și live (în Super Live).