Meniu

BONUS FĂRĂ DEPUNERE SUPERBET

Cel mai bun bonus fără depunere din luna mai 2023

Așa cum ne-a obișnuit, Superbet oferă în fiecare lună un nou bonus fără depunere extrem de atractiv pentru clienții care încă nu au încercat experiența de cazino online pe care o oferă.

Pentru luna mai, avem un bonus constând în nu mai puțin de 299 de rotiri la popularul slot de la EGT, Shining Crown.

Nu doar că bonusul se poate obține fără nici o depunere, dar vine și cu o condiție de rulaj de doar x1.

Pentru a intra în posesia lui, e suficient să deschizi un cont prin linkul de mai jos:

Revendica 299 de rotiri la Superbet fara depunere


Bonusuri fără depunere pentru clienți existenți

Superbet oferă o serie de bonusuri atractive și pentru clienții care au deja cont deschis, fie că au profitat sau nu de un bonus fără depunere la înregistrarea contului. Cel mai popular și utilizat astfel de bonus este Superspinul, un fel de Roata Norocului. Aici, se pot câștiga zilnic premii ce constau în rotiri gratuite la cazino, pariuri gratuite de plasat în secțiunea sport sau chiar sume de bani de rulat în cazinoul live.

Superspin bonus fara depunere clienti existenti

Un alt bonus fără depunere la care toți clienții Superbet pot participa este deja celebrul Super Prono.

Pentru acesta, Superbet pune la bătaie câte 300.000 de lei în fiecare săptămână. Regulile jocului s-au mai schimbat de-a lungul timpului, iar în acest moment sunt oferite 6 întrebări pentru un derby-ul săptămânii. Cel mai mic premiu bonus se obține cu 4 răspunsuri corecte, în vreme ce norocoșii care intuiesc corect răspunsul la toate cele 6 întrebări se pot aștepta și la un bonus pe măsură (valoarea bonusului depinde și de numărul celor care oferă răspunsurile corecte).

bonus superprono fara depunere Superbet


Ce înseamnă bonus fără depunere?

Bonusul fără depunere este o ofertă atractivă pe care multe cazinouri online și case de pariuri o pun la dispoziția jucătorilor lor. Este o modalitate excelentă de a explora și testa platforma, fără a fi nevoie să faci o investiție inițială.

Un bonus fără depunere este o recompensă oferită jucătorilor fără a fi necesară efectuarea unei depuneri inițiale în contul lor de joc. Cu alte cuvinte, poți primi un bonus gratuit pentru a începe să joci fără a fi nevoie să investești bani din buzunar. Aceste bonusuri pot lua diferite forme, cum ar fi rotiri gratuite la sloturi, bani bonus sau pariuri gratuite la jocurile de cazino sau de pariere sportivă.

Există și bonusuri fără depunere pentru clienți existenți, așa cum sunt cele descrise mai sus.

Cum poți obține un bonus fără depunere la Superbet?

Pentru a beneficia de bonusul fără depunere de la Superbet trebuie să urmezi doar două reguli simple:

1. Să îți deschizi cont prin linkul de înregistrare din această pagină

Link inregistrare Superbet

2. Să trimiți o copie a actului de identitate.

Da! Asta e tot. În circa 24 de ore lucătoare vei primi bonusul direct în cont, fără nici o restricție sau condiție suplimentară.

Nu uita însă că pentru a primi orice fel de bonus de la Superbet este necesar să ai activă bifa de comunicare (acordul de marketing). Aceasta apare în timpul procesului de înregistrare (a doua căsuță din imaginea de mai jos).

Acord marketing Superbet


În cazuri excepționale, Superbet poate considera necesare verificări suplimentare ale contului, motiv pentru care poate solicita documente suplimentare (cum ar fi o dovadă a adresei, o factură de utilități, un extras de cont bancar sau un selfie).

În rest, pentru bonusurile Superspin sau Superprono este suficient să ai un cont activ.

Cerințe și reguli importante pentru a profita de bonusul fără depunere la Superbet


În primul rând, trebuie să nu abuzezi bonusul de bun venit. Asta înseamnă să nu deschizi mai multe conturi, de pe diverse identități, doar pentru a profita de bonusul fără depunere. Superbet, la fel ca și restul operatorilor, vor detecta acest truc și îți vor bloca toate bonusurile, de pe toate conturile astfel deschise.

În al doilea rând, trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile fiecărui bonus - cât este valabil din momentul acordării, de câte ori trebuie rulat, dacă este permis să ai un alt bonus în așteptare, sau alte condiții asemănătoare.


E necesar un cod bonus la Superbet?


Spre deosebire de alți operatori, Superbet nu solicită nici un cod bonus pentru activarea bonusului fără depunere, așa cum nu solicită cod nici pentru a beneficia de oferta de bun venit cu depunere.

Totuși, clienții care frecventează agențiile stradale Superbet pot primi din partea operatorilor un cod bonus care le aduce o ofertă la înregistrare (doar în cazul în care nu au deja cont).

Avantajele bonusurilor fără depunere de la Superbet față de alți operatori


În primul rând, bonusurile oferite de Superbet vin cu niște condiții minime de rulaj - fie vorbim de rulaj 0, în cazul pariurilor gratuite, rulaj x1 pentru majoritatea rotirilor gratuite, sau un rulaj de x10 - x20 pentru bonusurile oferite la cazinoul live.

În al doilea rând, spre deosebire de marea majoritate a operatorilor din România, Superbet nu impune o limită asupra câștigurilor maxime ce pot fi obținute folosind bonusurile fără depunere. Astfel, dacă norocul te lovește și transofmi rundele gratuite primite la validarea contului în sume de 1000, 2000 de lei sau chiar mai mult, poți sta fără griji - poți retrage toți acești bani, fără nici o grijă.

Desigur, tot un avantaj este ușurința cu care poți face retrageri. În cazul celor care preferă banii cash, Superbet vine cu peste 1000 de agenții fizice în toată țara, în care pot fi depuși sau retrași bani instantaneu.

Acordarea bonusului se face foarte rapid - verificarea contului durează cel mult 24 de ore lucătoare la Superbet, iar imediat după verificare te vei putea bucura de bonus. Este probabil cel mai rapid proces dintre toți operatorii prezenți în România. În plus, bonusurile pe care le vei câștiga la SuperSpin le primești instant!

Și în cazul bonusurilor sub formă de pariuri gratuite condițiile sunt extrem de avantajoase - o cotă minimă de 1.60 sau 1.65 pentru pariurile de tip single, respectiv de 2,5 pentru pariurile de tip acumulator, mult sub ceea ce întâlnim la alți operatori.

Strategii pentru a maximiza profitul cu bonusul fără depunere Superbet


Alte bonusuri atractive oferite de Superbet