Meniu

15.02 (22:00) Își menține Bilbao forma și contra celor de la Cadiz?

SE COMBINĂ LA SPECTACOL BILBAO ȘI CADIZ?

La Liga devine un campionat de nerecunoscut din punct de vedere ofensiv și asta deoarece trendul în privința marcării golurilor este unul negativ. Două dintre echipele ale căror meciuri produc goluri peste medie sunt Cadiz și Bilbao, adică formațiile care se vor întâlni în partida ce va încheia etapa a 23-a din primul eșalon al Spaniei.

După un început de sezon mai timid din acest punct de vedere, Athletic Bilbao și-a dat drumul serios la motoare și a început să înscrie aproape pe bandă rulantă. Nu neapărat la nivel de volum, dar frecvența arătată de basci în ultima vreme este impresionantă. După ce le-au bătut pe Real Madrid și Barcelona în interval de doar câteva zile pentru a cuceri Supercupa Spaniei, alb-roșii s-au transformat și nu au mai ratat poarta. În ultimele 3 apariții, Bilbao a realizat același scor, 1-1, două dintre meciuri fiind în Cupa Spaniei, cu Levante (câștigat la penalty-uri) și Betis, și celălalt în campionat, cu Valencia.

Adversara lui Athletic de luni, Cadiz, este una din nou-promovatele acestui sezon, dar galben-albaștrii s-au descurcat cel puțin decent până în acest moment. Andaluzii au câștigat și ei în fața celor de la Real Madrid și Barcelona în acest sezon, campioana fiind răpusă chiar pe terenul propriu (0-1) în timp ce Messi și ai lui au pierdut în sud-estul Spaniei (1-2). În plus, Cadiz nu a pierdut deloc contra echipelor aflate sub ea în clasament, contra cărora are 3 victorii și două egaluri, semn că există potențial ofensiv atunci când e cazul.

Ne așteptăm ca și meciul cu Bilbao să intre în aceeași linie, iar cota pe care pariul GG o are la acest meci, 2.25, pare de neratat.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele două și 3 din precedentele 4 meciuri pe care Cadiz le-a disputat s-au terminat cu pariul GG3+ câștigător. Golaverajul în acest timp este de 5-13;
  • 5 din precedentele 6 jocuri din campionat ale gazdelor s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare;
  • Cele mai recente 3 partide pe care Cadiz le-a disputat acasă în La Liga s-au terminat în zona pariului GG3+;
  • Ultimele 10 jocuri ale lui Bilbao au venit cu ambele echipe printre marcatoare. Dacă cele mai recente 3 s-au terminat cu scorul de 1-1, celelalte 7 au fost 3+;
  • Precedentele 11 meciuri pe care Athletic le-a jucat pe teren străin au găsit la final ambele echipe printre marcatoare. Dintre acestea, 8 au fost GG3+.