Meniu

26 Octombrie, la 21:45. Conitună Chelsea forma perfectă?

Chelsea este în flăcări și nu pare să le lipsească niciuna dintre vedetele lor accidentate. Aceștia vor primi vizita lui Southampton în Cupa Ligii, după victoria cu 7-0 împotriva lui Norwich City în Premier League. Blues au câștigat patru meciuri la rând, iar încrederea lor ar trebui să fie ridicată după victoria masivă de sâmbătă, care le-a oferit al treilea meci consecutiv fără gol primit. Ei sunt în fruntea clasamentului Premier League și vor fi favoriți acasă după ce au învins Southampton cu 3-1 în urmă cu câteva săptămâni. În trei din ultimele patru meciuri, au marcat trei sau mai multe goluri. Din cauza accidentărilor lui Romelu Lukaku și Timo Werner, se anticipează că Thomas Tuchel va odihni mai mulți dintre jucătorii săi de bază pentru acest meci, pentru a reînnoi echipa.

Southampton nu are un sezon deosebit de bun; a câștigat doar unul din ultimele cinci meciuri și a pierdut două. În ultimele cinci meciuri, au păstrat doar o singură foaie albă și au primit două sau mai multe goluri în trei dintre ele. Căpitanul lui Southampton, James Ward-Prowse, a fost eliminat în meciul precedent dintre aceste două echipe și rămâne pe tușă. El va lipsi cu desăvârșire, deoarece a fost principalul lor marcator de goluri în acest sezon. În cele cinci meciuri pe care le-au disputat până acum în acest sezon, înfrângerea cu Chelsea a fost singura înfrângere în deplasare. S-au marcat peste 2,5 goluri în patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, iar în trei din ultimele cinci partide jucate în deplasare au încasat două sau mai multe goluri.

Mergând în acest meci, Southampton nu va fi un obstacol pentru Chelsea. Blues au marcat multe goluri și se confruntă cu o echipă care nu a fost foarte puternică în acest departament. Chelsea a mai învins-o pe Southampton în acest sezon; nu a fost ușor, dar s-au impus și vor fi mult mai bine pregătiți pentru acest meci. Ne așteptăm la un meci cu scoruri mari, Chelsea fiind favorită să câștige ambele reprize, având în vedere numărul de goluri marcate de Chelsea și numărul de goluri primite de Southampton.


PUNCTE CHEIE:

  • Chelsea are patru victorii consecutive;
  • Chelsea a marcat trei sau mai multe goluri în trei din ultimele patru meciuri;
  • Patru din ultimele cinci meciuri disputate de Southampton în deplasare au produs peste 2,5 goluri;
  • Southampton a primit două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri;
  • Chelsea a păstrat trei meciuri consecutive fără gol primit înaintea acestui meci.