Meniu

JACKPOT RECORD. Câștig de circa 1 MILION DE EURO cu 2 lei!

Oare care este sentimentul atunci când te joci, pentru distracție, jocul preferat (Shining Crown) și te trezești mai bogat cu aproape 1 MILION DE EURO? Nu știm să vă descriem acest sentiment, dar știm că la Superbet o jucătoare tocmai a dat lovitura după ce a câștigat jackpotul cel mare de pe jackpoturile EGT, în valoare de 4.843.025 lei.

Dar ca să câștigi așa jackpot sigur trebuie să joci pe o miză foarte mare....

GREȘIT. Norocoasa de la Superbet a dat lovitura pe o miză de doar 2 lei în jocul Shining Crown. Iar în cazinoul Superbet, indiferent de miza pe care joci, ai șanse egale să lovești oricare din cele 4 jackpoturi.

Probabil că se dă un jackpot din asta o dată la 2 ani...

DIN NOU GREȘIT. Am verificat cam cât de des cad jackpoturile de la Superbet și avem vești bune pentru toți împătimiții de sloturi EGT:

- Jackpotul mare (de inimă neagră) cade cam o dată pe lună iar în ultima vreme sare mai mereu de 4 milioane de lei. Chiar acum, la scurt timp după ce a fost câștigat, a ajuns deja la 2.500.000 lei, deci în câteva zile e posibil să "lovească" din nou;

- Jackpotul mediu (de inimă roșie) cade o dată sau de două ori pe lună și nu este nici el de ignorat: peste 1.000.000 lei aproape de fiecare dată și cu un record de 1,6 milioane. Deși ultima dată a fost câștigat în chiar ultima zi din septembrie, este iarăși aproape de 800.000 lei, deci fiți cu ochii pe el;

- Jackptotul inferior (de spadă) cade de câteva ori pe zi. Poate fi obținut și la 1.000 de lei, dar poate și să sară de 20.000 lei. Oricum, cu o astfel de frecvență, ai șanse bună să îți facă ziua mai frumoasă, mai ales că până acum au fost peste 50.000 de câștigători;

- Jackpotul mic (de treflă) - mai bine ai sta cu ochii pe el ca să vezi cât de des se dă! Deja au fost acordate circa 130.000 de astfel de jackpoturi ... deci sunt șanse să pice și 100 într-o zi. Iar pentru că Superbet știe să își facă clienții fericiți, și valoarea acestui jackpot este de multe ori peste 1.000 lei și poate ajunge chiar și la 7.000 lei.

Frecvența și valorile mari ale jackpoturile sunt suștinute de cele peste 100 de jocuri EGT interconectate, dar și de faptul că Superbet este cel mai popular cazino din România.

Oare cât a jucat până a prins așa jackpot....

Ei bine, fericita câștigătoare avea cont de doar 11 zile. Desigur, o astfel de performanță e destul de greu de repetat, dar iată că se poate! Și așa cum punctam mai sus, cu circa 200.000 de jackpoturi acordate în total la sloturile EGT, în orice clipă ai o șansă bună să te lovească norocul.

Pentru cei care vor câteva detalii în plus, fericita câștigătoare juca de pe telefon, de la deschiderea contului a jucat doar Shining Crown iar tot acesta este jocul care a activat cele mai multe jackpoturi de peste 4 milioane de lei la Superbet!

CU AȘA PREMII, DACĂ NU AI DEJA CONT LA SUPERBET, SIGUR AR FI MOMENTUL SĂ ÎȚI FACI!

Și dacă tot s-a dat așa jackpot de 1 milion de euro chiar la Shining Crown, probabil ți-ar fi mai bine dacă ai primi și 207 ROTIRI GRATIS, FĂRĂ NICI O DEPUNERE, la înregistrare. Doar ai grijă să te înregistrezi la Superbet prin acest link https://bit.ly/3ouVlcs, să îți validezi contul și GATA! A doua zi ai rotirile gratuite în cont.


Superprono nou


Și dacă tot sunt motive de sărbătoare la Superbet, atunci să profite și pariorii, nu doar pasionații de sloturi! Se pare că asta a fost gândirea echipei celui mai mare operator de pariuri sportive din România, care tocmai a decis să scadă rulajul bonusului de la Superprono de la x3 la doar x1.

Pentru cei care nu știu în ce constă SuperProno, aflați că lucrurile sunt extrem de simple! De două ori pe săptămână, Superbet pune la bătaie câte 200.000 lei într-un joc complet GRATUIT în care trebuie doar să răspundeți la 4 întrebări legate de un derby ce urmează să se joace.

De exemplu, pentru runda curentă, meciul ales este Liverpool vs Manchester City, din Premier League, iar întrebările sunt:

 • Cine va câștiga meciul?
 • Cine va înscrie primul gol al meciului?
 • Care va fi numărul total de puncte cartonașe? *10 puncte per cartonaș galben, 25 puncte per cartona roșu; dacă un jucător ia două galbene și implicit un roșu, al doilea galben nu se contorizează, deci adunăm 35 de puncte.
 • Câte ofsaiduri vor fi în meci?

Și dacă credeți că e greu să ghiciți toate cele 4 răspunsuri, avem o veste bună! Puteți câștiga bonusuri de la doar două răspunsuri corecte, fondul de premiere fiind împărțit după cum urmează:

  • 70.000 de lei de împărțit între cei care au fost inspirați în doar două alegeri;
  • 70.000 de lei care se împart între cei care au indicat corect 3 răspunsuri;
  • 60.000 de lei care se împart între cei care au răspuns corect la toate cele 4 întrebări.

Dacă de cele mai multe ori cu 4 răspunsuri corecte premiul obținut este în jur de 1.000 lei, au fost și runde cu surprize majore iar asta a urcat premiul cel mare la circa 20.000 lei.

Și dacă tot ai reușit să pui mâna pe un premiu, află că înainte de a-l transfera în balanța reală trebuie să îl rulezi o singură dată, la cote de minim 1,6 pentru biletele de tip single sau 2,5 pentru cele de tip acumulator.

Pentru a participa, ai nevoie doar de un cont activ. Jocul este complet gratuit, așa că nu te costă nimic să îți încerci priceperea și să îți iei partea din cei 200.000 lei.

Dacă încă nu ai cont, PROFITĂ DE CEI 500 LEI BONUS la primele 3 depuneri, pe care îi poți accesa din acest link https://bit.ly/3uzIoPk.


Superavantaj


Și dacă tot vorbim de avantaje pentru pariori.... Cât de frustrant este când echipa pe care ai mizat se desprinde la minim două goluri diferență doar pentru a te trezi apoi că este egalată sau chiar învinsă? (așa cum a pățit Dinamo cu UTA, Rapidul cu Sepsi sau Leicester cu Crystal Palace). Ei bine, la Superbet scapi de această grijă! În momentul în care echipa pe care ai mizat se desprinde la două goluri, pariul tău e deja câștigător! Asta înseamnă mai puține emoții dar și că banii ajung mai repede în contul tău și poți plasa alte pariuri inspirate.

Ce e bine de șțiut?

 • Această promoție este valabilă atât pe biletele single cât și pe cele de tip acumulator;
 • Este disponibilă pentru cele mai pariate campionate (România, Italia, Spania, Anglia, Franța și Germania, plus Polonia), dar o veți vedea de multe semnalizată și pe meciuri din Champions League, Europa League, Conference League sau meciuri ale echipelor naționale;
 • Este valabilă exclusiv pe pariurile de Final sau Șansă Dublă, fie că sunt plasate din oferta standard, din Super Cotă sau din Super Extra.

Și dacă aveți în minte vreun meci pe care să pariați ca să profitați din plin de această ofertă, nu uitați că puteți accesa și 500 lei bonus la primele 3 depuneri dacă vă faceți cont prin acest link https://bit.ly/3uzIoPk.