Meniu

03 Noiembrie, la 22:00. Liverpool câștigă la pas

În următorul meci din Liga Campionilor, Liverpool va întâlni pe Atletico Madrid, cele două echipe concurând în Grupa B. Cu nouă puncte, Liverpool conduce grupa, în timp ce Atletico Madrid se află pe locul doi, cu patru puncte. Gazdele de la Liverpool sunt neînvinse în primele 15 meciuri ale sezonului și speră să își continue seria de victorii împotriva campioanei Spaniei. O victorie aici ar plasa Liverpool pe primul loc în grupă și speră să își îmbunătățească ultima performanță. Sunt marcatori prolifici, având două sau mai multe goluri marcate în fiecare din ultimele 14 meciuri. Sunt neînvinși în ultimele patru meciuri din Liga Campionilor, cu trei victorii la rând. În cinci meciuri din Liga Campionilor, au păstrat doar o singură foaie albă și au primit două sau mai multe goluri în trei dintre ele.

Apărarea lui Atletico Madrid nu face nimic pentru ei și nu au câștigat în trei meciuri. Au păstrat doar o singură foaie albă în cinci meciuri și au primit două sau mai multe goluri în trei dintre precedentele patru. Au căzut cu 3-2 acasă cu Liverpool și se confruntă cu o misiune dificilă aici. Nu numai că au pierdut meciul, dar și Antoine Griezmann a fost eliminat și va fi suspendat pentru acest meci. Peste 2,5 goluri au fost marcate în patru din ultimele cinci meciuri ale acestora. Au primit un gol în minutul 90 al ultimului lor meci pentru a egala 2-2 cu Levante, dar partea bună este că au marcat două goluri în fiecare dintre ultimele cinci meciuri. Spaniolii au avut un parcurs slab în Liga Campionilor, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Au pierdut trei din ultimele cinci meciuri, au avut o singură remiză albă și nu au reușit să marcheze în trei dintre ele.

Atletico a avut probleme în defensivă în ultimele meciuri, primind două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele trei partide. Le va fi mai dificil să reușească aici fără Antoine Griezmann, care este acum suspendat. Apărarea lui Liverpool nu este la cel mai bun nivel, dar au avantajul de a juca acasă și cu toți atacanții lor cheie disponibili. Acesta este un meci în care ar trebui să pariați pe victoria echipei gazdă.

PUNCTE CHEIE:

  • Liverpool este neînvinsă în ultimele patru meciuri din Liga Campionilor;
  • Atletico Madrid are trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri din Liga Campionilor;
  • Atletico Madrid are o singură partidă fără gol primit în ultimele cinci meciuri din Liga Campionilor;
  • Liverpool a primit două sau mai multe goluri în trei din cele cinci meciuri din Liga Campionilor;
  • Atletico a încasat două sau mai multe goluri în ultimele trei meciuri.