Meniu

03 Noiembrie, la 22:00. Brugge cedează pe final

Manchester City a avut o săptămână dificilă și va încerca să își revină atunci când va întâlni Club Brugge în Grupa A a Ligii Campionilor. Pe Etihad Stadium, City se află pe locul doi, cu șase puncte, în timp ce Brugge este pe locul trei, cu trei puncte. Manchester City vine după un eșec cu 2-0 în fața lui Crystal Palace, care a urmat eliminării din Cupa Ligii în fața lui West Ham United. City a avut doar două meciuri fără gol în precedentele cinci partide, dar a marcat două sau mai multe goluri în trei dintre ele. În meciul precedent, au bătut Brugge cu 5-1 și vor intra în acest meci pe o notă bună, având opt victorii și două remize în ultimele zece meciuri din Liga Campionilor. În cinci dintre precedentele opt meciuri ale lui City, ambele echipe au marcat și au câștigat cinci din ultimele șapte meciuri pe teren propriu.


Club Brugge
și-a revenit după eșecul suferit în fața lui City și este neînvinsă în ultimele trei meciuri. În ultimele cinci meciuri, au două meciuri fără gol și trei victorii. În trei din ultimele patru meciuri au marcat ambele echipe, iar în trei din ultimele cinci partide au fost marcate peste 2,5 goluri. Brugge a marcat două sau mai multe goluri în trei dintre precedentele cinci meciuri, iar Bas Dost a fost crucial, marcând patru goluri în ultimele două partide. Club Brugge a pierdut doar o singură dată în ultimele cinci meciuri din Liga Campionilor, iar în patru dintre aceste partide, ambele echipe au marcat. Nu au păstrat o foaie albă în niciunul dintre cele cinci meciuri disputate în deplasare în Liga Campionilor.

Manchester City vine după o perioadă dificilă, iar Pep Guardiola va căuta un răspuns. Au calitate în față, dar apărarea lor nu a fost întotdeauna la înălțime. Club Brugge se descurcă bine și în ofensivă, dar nu atât de bine în defensivă. În cinci meciuri în deplasare din Liga Campionilor, nu au păstrat o foaie albă. Ambele echipe să marcheze este un pariu bun pentru acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri ale lui Brugge din Liga Campionilor.;
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele patru meciuri ale lui Brugge;
  • Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele opt meciuri ale lui Manchester City);
  • Manchester City are două meciuri fără gol primit în ultimele cinci meciur;
  • Club Brugge are două meciuri fără gol primit în ultimele cinci meciuri.