Meniu

M. HAIFA, CALIFICARE IN-EXTREMIS LA BELGRAD

Cu un loc în Liga Campionilor în joc, Steaua Roșie Belgrad primește marți, pe Stadion Rajko Mitic, replica lui Maccabi Haifa. Echipa din deplasare deține un avantaj strâns din prima manșă a meciului de calificare și acum depinde de gazde să se răscumpere în fața propriilor fani, care în mod cert vor crea o atmosferă incendiară pe stadionul din capitala Serbiei.

Maccabi Haifa a obținut o victorie cu 3-2 în fața Stelei Roșii Belgrad, miercuri, pe stadionul Sammy Ofer, în meciul tur. Elevii lui Barak Bakhar au deschis scorul prin Frantzdy Pierrot, înainte de a fi învinși de Aleksandar Pesic și Guelor Kanga, după care golurile din repriza a doua ale lui Pierrot și Tjarron Chery au întors soarta partidei în favoarea echipei israeliene.

Verzii de la Carmel au făcut un pas uriaș pentru a-și asigura revenirea în cel mai important turneu european intercluburi după o pauză de 12 ani. Cu toate acestea, mai există încă o ultimă misiune, deloc ușoară, pe care giganții israelieni trebuie să o navigheze în deplasare, unde au câștigat doar unul dintre ultimele cinci meciuri.

Înaintea începerii campaniei interne patru zile mai târziu, gazdele de marți vor căuta să își asigure o pană uriașă la nivel continental.

Aflată din nou în totală dominare a întrecerii interne (după 5 meciuri jucate Steaua Roșie este lider cu maxim de puncte, 21 de goluri marcate și un singur gol primit), formația gazdă va căuta să se folosească la maxim de susținerea fanilor pentru a trece peste un obstacol important.

Oamenii lui Dejan Stankovic, a căror ultimă înfrângere într-o deplasare competițională a avut loc în martie, trebuie acum să dovedească că supranumele Marakana este justificat pentru stadionul său. După două sezoane consecutive în Europa League, roș-albii nu vor să își treacă și al treilea eșec consecutiv în tentativa de accedere în grupele Ligii.

Jocul incredibil prestat de sârbi acasă, împreună cu susținerea fanilor și dificultățile lui Maccabi în deplasare ne fac să mizăm pe victoria gazdelor, pariu pentru care avem o cotă de 1,85.

PUNCTE CHEIE:

  • Steaua Roșie Belgrad s-a impus în ultimele 10 meciuri oficiale jucate acasă;
  • La Belgrad, campioana Serbiei a reușit mai multe meciuri impresionante - victorie cu Braga, Rangers, Gent sau egal cu AC Milan, echipe cel puțin la nivel cu Maccabi Haifa;
  • Maccabi Haifa nu este cea mai bună echipă pe teren străin, suferind 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri europene pe teren străin.