Meniu

SUPERBET: 50 LEI FĂRĂ DEPUNERE BONUS SPORT


1. Deschide-ți cont

2. Validează-ți identitatea

3. Verifică zilnic sugestiile noastre de pariuri

Alte lucruri bine de știut:

  • Cum rulez bonusul?
  • Cum pot retrage câștigul?


1. CUM ÎMI DESCHID CONT?

În primul rând, ai grijă să pornești deschiderea contului de pe ACEST LINK. Conturile care nu sunt deschise prin intermediului paginii noastre nu pot beneficia de bonusul de 50 lei fără depunere.

Toate datele sunt stocate într-un mod securizat de către operator, fără ca vreo informație să ajungă la noi. Iată ce informații trebuiesc completate

Sunt 3 ecrane de completat și ai nevoie de circa două minute pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Completează cu datele din buletin, inclusiv adresa, deoarece ulterior va fi necesar să îți validezi identitatea.

Folosește o adresă de e-mail pe care o folosești în mod constant, pentru a nu pierde apoi detaliile contului. În plus, vei primi un email de confirmare pe această adresă.

La fel ca în cazul e-mailului, numărul de telefon pe care îl completezi trebuie să fie unul pe care îl folosești, deoarece vei primi un SMS de confirmare.

ecran 2


Căsuța pentru Cod bonus nu trebuie bifată - aceasta este necesară doar pentru cei care își fac cont în agenție, dar care nu vor mai beneficia de acest bonus.

ecran 3 v2

Ai grijă să bifezi ambele acorduri. Fără acordul de comunicare (al doilea) NU VEI PUTEA BENEFICIA nici de acest bonus nici de alte promoții oferite de Superbet.


2. CUM ÎMI VALIDEZ IDENTITATEA?

Imediat după deschiderea contului, în partea din dreapta sus va apărea un Mesaj prin care ți se va cere să îți verifici identitatea. Urmează indicațiile din mesaj și Încarcă o poză/copie clară și cu nimic ascuns a actului tău de identitate.

Poți efectua verificarea identității și în agențiile Superbet dacă te prezinți cu buletinul în original.

Asta este tot! Este cel mai SIMPLU proces de verificare a identității de la toate casele de pariuri.

Din momentul în care trimiți poza cu buletinul, vor trece doar câteva ore până când vei primi un mesaj că verificarea identității a fost finalizată.


După ce primești mesajul că verificarea contului a fost finalizată, vei primi în cont, în cel mult 48 de ore, bonusul de 50 de lei. La prima logare în cont după ce bonusul a fost acordat, vei primi un mesaj de tip pop-up prin care ți se cere să accepți bonusul. Ai la dispoziție un timp limitat (de regulă 24 de ore) după emiterea bonusului pentru a da accept.

Atenție! Dacă, la momentul emiterii, ai un alt bonus activ în secțiunea sport (de exemplu, obținut la Super Spin sau la Super Prono), bonusul de 50 lei va rămâne blocat până la finalizarea bonusului activ pe cont. Ai la dispoziție 3 zile să finelizezi bonusul existent pe cont.


3. VERIFICĂ ZILNIC SUGESTIILE NOASTRE DE PARIURI

În fiecare zi, pregătim circa 10 ponturi noi din care te poți inspira pentru pariuri profitabile și pe care le poți verifica AICI! Unele au cote mai mari, altele mai mici, astfel încât fiecare parior să găsească sugestii potrivite stilului său.

În plus, de două ori pe săptămână, pregătim un bilet de cotă mare, format din circa 15 evenimente. Fiecare alegere este argumentată iar tu poți alege să folosești exact selecțiile noastre sau să le modific după propria inspirație.

Biletul îl găsiți AICI. Poți salva linkul, deoarece tot în acest articol facem modificări cu fiecare nou bilet pe care îl publicăm.

În plus, poți descărca aplicația Superbet pentru Android de AICI , sau pe cea pentru iOS de AICI . După ce intri în cont, ne poți urmări în SuperSocial, acolo unde circa 3500 de oameni pariază profitabil alături de noi.

supersocial




CUM RULEZ BONUSUL?

Bonusul POATE FI PARIAT PE ORICE EVENIMENT sportiv din secțiunile Sport sau Live.

Poate fi folosit INCLUSIV pe selecții din SUPER COTA, SUPER EXTRA sau SUPER LIVE (pariuri la care Superbet are marja 0%), precum și pe orice cote (chiar și de 1,01), dar aceste pariuri nu vor contribui la efectuarea rulajului.

De asemenea, cei 50 lei pot fi pariați printr-un singur pariu sau sparți în mai multe pariuri (cu o miză minimă de 2 lei), după bunul plac.

Mai trebuie să țineți cont că la acest bonus PĂSTRAȚI TOT CÂȘTIGUL (nu se sustrage valoarea bonusului).

Exemplu: Dacă pariați acest bonus de 50 lei la o cotă de 1,8 și câștigați veți păstra toți cei 90 lei. Dacă ar fi fost un bonus sub formă de Pariu Gratuit (așa cum oferă alți operatori) ați fi rămas doar cu 40 lei.

Te-ai convis că acesta e bonusul potrivit? Deschide cont AICI!

Totuși, pentru a transfera bonusul în balanța reală este necesar să îl rulezi de 6 ori pe selecții la cote de minim 1.6. Așadar, este necesar să plasezi pariuri cu o valoare totală de 300 lei. În cazul în care există deja fonduri în balanța reală, acestea vor fi folosite prima dată pentru rulaj.

Atenție! Pariurile plasate în secțiunea Loto sau cele din Super Cota, Super Extra sau Super Live nu contribuie la efectuarea rulajului, indiferent de cota la care sunt plasate. De asemenea, dacă pe un bilet de tip acumulator sunt cuprinse și meciuri cu o cotă mai mică de 1,6 acesta nu mai contribuie la efectuarea rulajului. Nici pariurile pentru care s-a folosit opțiunea Cash Out, indiferent de procentul de câștig la care s-a folosit, nu contribuie la efectuarea rulajului.


Mai trebuie să ții cont că:

  • Ai la dispoziție 7 zile pentru a finaliza rularea bonusului;
  • Dacă vei face o solicitare de retragere de bani în timp ce bonusul este activ vei pierde automat bonusul și toate câștigurile din acesta;
  • Chiar dacă ai pariuri închise și eligibile în valoare totală de minim 300 lei dar ai cel puțin un bilet activ plasat din bani bonus, rulajul nu este considerat complet. Exemplu pentru o astfel de situație: Pariezi toți cei 50 lei la o cotă de 2.20 și câștigi. Ai acum 110 lei în cont și pariezi toți banii pe o nouă cotă de 2.00 pe care o câștigi. Acum ai 220 lei în cont și ai pariuri totale de 160 lei. Din cei 220 lei plasezi alte două pariuri: unul de 200 lei, pe un eveniment ce se joacă astăzi, și un altul de 20 lei pe un eveniment ce se joacă abia peste 5 zile. Chiar dacă la finalul zilei rulajul total a depășit minimul de 300 lei (cei 160 inițiali plus 200 de pe ultimul pariu), bonusul nu va fi considerat închis până la finalizarea pariului de 20 lei.


CUM POT RETRAGE CÂȘTIGUL?

După ce ai terminat de rulat bonusul, în cazul în care dorești să retragi fondurile obținute, este necesar ca în primul rând să ai o metodă de plată activă pe cont.

Pe scurt, ai 4 metode de plată;

  • Cu ajutorul unui card bancar (cea mai comodă);
  • Direct în agențiile Superbet (cea mai rapidă);
  • Prin transfer bancar;
  • Prin Paysafecard, Skrill, Neteller.

Metoda prin care depui este și metoda prin care vei putea retrage (dacă depui de pe un card, poți retrage doar pe acel card, dacă ai depus prin transfer bancar va trebui să folosești același cont, și tot așa). Desigur, dacă nu mai vrei să foloseți metoda respectivă (să zicem că ai depus prin card, dar între timp cardul a fost pierdut sau are o creanță pe el), poți adăuga o altă metodă de plată (faci o depunere în agenție) și vei beneficia și de această metodă de retragere.

Aceste cerințe sunt cerințe legale și ele există la absolut orice operator licențiat.

Nu uit că metoda prin care faci depunerea trebuie să corespundă datelor de pe cont (în cazul cardului bancar, numele de pe card să fie același cu numele celui care are contul la operator). Operatorul are dreptul să solicite dovezi ale metodei de plată utilizate (extras de cont bancar, poze ale titularului și ale cardului).