Meniu

Cum iei 500 lei bonus de bun venit?

În cele ce urmează, vom descrie care sunt pașii de urmat pentru a beneficia de bonusul sport de până la 500 lei oferit de Superbet și care sunt sugestiile de pariere din această săptămână. Articolul are 5 secțiuni:

 • Ce trebuie să fac pentru a primi bonusul?
 • În ce constă, mai exact, bonusul și cum pot lua toți cei 500 lei?
 • Cum rulez bonusul?
 • Pe ce meciuri ar fi indicat să pariez?
 • Care sunt alte bonusuri de care pot beneficia?

1. Ce trebuie să fac pentru a primi bonusul?

Bonusul Superbet ește ușor de accesat de către orice utilizator nou. În primul rând, trebuie să își deschizi cont înregistrându-te prin linkul acesta . Dacă datele solicitate ți se par multe, ține cont că acestea sunt prevederile legale iar orice cazinou legal este obligat să le colecteze. În momentul în care faci înregistrarea, ai grijă să îți dai acordul pentru a primi bonusuri și oferte din partea Superbet (acordul de marketing) - în caz contrar nu vei putea beneficia de nici un bonus oferit clienților.

Pentru a finaliza înregistrarea este necesar să îți validezi adresa de email (printr-un simplu click pe linkul din mailul primit de la Superbet) și numărul de telefon.

Fiind un bonus cu depunere, nu este obligatoriu să îți validezi identitatea. Totuși, pentru a nu te lovi ulterior de limitele de depunere sau pentru a putea să-ți retragi câștigurile cât mai ușor, îți recomandăm să bifezi și acest pas.

Din momentul în care contul tău a fost creat și validat, poți benefici instant de bonusul de bun venit pe sport.

2. În ce constă, mai exact, bonusul și cum pot lua toți cei 500 lei?

Bonusul se acordă pentru fiecare dintre primele 3 depozite și constă într-un proces din suma depusă, după cum urmează:

 • 50% din valoarea primului depozit, dar nu mai mult de 200 lei;
 • 50% din valoarea celui de-al doilea depozit, dar nu mai mult de 200 lei;
 • 100% din valoarea celui de-al treilea depozit, dar nu mai mult de 100 lei.

Așadar, pentru a beneficia din plin de bonusul de 500 lei este necesar să efectuăm depozite totale de 900 lei astfel: 400 lei la primele două depozite și 100 lei la al treilea.

Atenție! Dacă efectuăm un singur depozit în valoare de 900 lei vom beneficia doar de 200 lei bonus, aferent primului depozit.

Spre deosebire de alte case de pariuri, la Superbet putem efectua totuși toate cele 3 depuneri una după alta, fără a fi necesar ca prima dată să rulăm primul bonus, apoi pe al doilea și apoi pe al treielea. Totuși, chiar dacă efectuăm toate cele 3 depuneri imediat, bonusurile 2 și 3 vom rămâne în așteptare până când terminăm de rulat primul bonus. De aceea, recomandarea noastră este să mergem pe principiul Depozitul și Bonusul și mereu să facem următorul depozit după ce am terminat de rulat bonusul anterior.

Nu este obligatoriu ca depozitele să însumeze 900 lei, aceasta fiind doar recomandarea pentru a beneficia de bonusul maxim. Pentru a încasa bonusul este suficient ca fiecare depozit să fie în valoare de minim 20 lei.

Exemplu: Dacă facem 3 depozite a câte 100 lei fiecare vom primi un prim bonus de 50 lei, un al doilea bonus de 50 lei și un al treilea bonus de 100 lei.

Dacă în schimb facem un prim depozit de 500 lei, un al doilea de 200 și un al treilea de 50 lei, vom primi 200 lei primul depozit (deoarece atingem plafonul maxim al bonusului), al doilea de 100 (50% din cei 200 depuși) și al treilea de 50 lei (100% din cei 50 lei depuși).

bonus sb


3. Cum rulez bonusul?

Fiecare bonus vine cu o condiție de rulare X 6 exclusiv din valoarea bonusului, spre deosebire de alte case de pariuri care solicită și rularea sumei depuse.

Concret, dacă la prima depunere alimentăm contul cu 400 lei primim cei 200 lei bonus pe care, pentru a-i converti în balanța reală, trebuie să îi rulăm de 6 ori (adică să plasăm pariuri cu o valoare totală de 200 x 6 = 1200 lei). Este important de specificat că rulajul (plasarea pariurilor) se poate face atât cu bani din balanța reală cât și cu bani din balanța bonus, deci nu suntem condiționați de câștigarea anumitor pariuri pentru a putea continua rularea bonsurilor. În schimb, trebuie ținut cont că prima dată vor fi folosiți banii din balanța reală.

Mai sunt lucruri importante de știut:

 • Bonusul poate fi rulat doar în secțiunile Sport, Pariuri Live sau Loto;
 • Pariurile care conțin selecții din oferta Super Cota (pariuri cu margine 0% pentru operator) nu sunt luate în considerare la rulaj și nici nu pot fi plasate din suma bonus;
 • Nici pariurile pentru care este folosită opțiunea Cash Out nu contribuie la cerințele de rulare, indiferent de procentul la care este folosită opțiunea;
 • Pariurile plasate din suma bonus trebuie să fie decise în perioada de valabilitate a bonusului (spre exemplu, nu pot fi plasate pariuri antepost pe cine va avansa în sferturile Ligii Campionilor);
 • În cazul pariurilor de tip single (un singur eveniment pe bilet) pariurile trebuiesc plasate la cote de minim 1,6, iar în cazul pariurilor de tip acumulator (minim două evenimente pe bilet) cota finală trebuie să fie minim 2,5, fără a conta cotele individuale ale evenimentelor;
 • De la momentul acceptării, bonusul este valabil timp de 7 zile.
bonus sb

4. Pe ce meciuri ar fi indicat să pariez?

Vom merge pe un exemplu în care să profităm la maxim de bonusul de 500 și vom face 3 depozite: primele două de câte 400 lei și al treilea de 100 lei.

Primul depozit îl facem sâmbătă, 18.12. Am depus 400 lei, deci primim 200 lei bonus și trebuie să plasăm pariuri cu o valoare totală de 1200 lei pentru convertirea bonusului.

Spargem suma totală în 3 și vom plasa 3 pariuri a câte 200 lei.

Meciurile alese pentru data de 18.12 sunt:

Atalanta - Roma (16:00) - 1X&3+ la o cotă de 2.10 (Atalanta nu pierde și se marchează cel puțin 3 goluri în meci);

Bologna - Juventus (19:00) - 2 la o cotă de 1.90 (Juventus câștigă meciul)

Sevilla - Atl. Madrid (22:00) - 1X&0-4 la o cotă de 1.75 (Sevilla nu pierde și se marchează cel mult 3 goluri în meci).

După cum vedeți, meciurile sunt alese la diferențe suficient de mari între ele pentru ca la fiecare să știm deja rezultatul meciurilor anterioare. Dacă avem ghinion și pierdem toate cele 3 pariuri înseamnă că bonusul este și el pierdut. Dacă cel puțin unul din pariuri este câștigător avem în continuare de rulat din bonus și vom continua pariurile în ziua următoare. În orice caz, am efectuat un rulaj de 600 lei din cei 1200 necesari, deci mai sunt neceasare alte 3 pariuri de câte 200 lei pentru a finaliza rularea bonusului.

Duminică, pe 19.12, efectuăm al doilea depozit de 400 lei. Din nou primim 200 lei bonus. Dacă cel puțin unul din pariurile zilei de ieri a fost câștigător, încă avem de rulat 600 lei, la care se vor adăuga cei 1200 lei de la noul bonus. Plasăm alte 3 pariuri de câte 200 lei fiecare după cum urmează:

Acad. Clinceni - Chindia Târgoviște (13:30) - NGG, la o cotă de 1.85 (marchează cel mult una din echipe);

Torino - Verona (19:00) - GG, la o cotă de 1.77 (marchează ambele echipe);

Sepsi - FCSB (20:30) - GG, la o cotă de 2.00 (marchează ambele echipe).

Luni, pe 20.12, depunem alți 100 lei, pentru care vom mai primi 100 lei bonus. Acestor 100 lei li se atribuie un necesar de rulaj de 600 lei.

Pariem toți cei 200 lei (100 din depozit plus 100 bonus) pe

Levante - Valencia (22:00) - X2&2+, la o cotă de 2.05. (Valencia nu pierde și se marchează cel puțin două goluri).


5. Care sunt alte bonusuri de care pot beneficia?

Superbetul și-a făcut deja un obicei ca la fiecare etapă de Liga 1 să ofere bonusul 21 + 22. Asta înseamnă că pentru parierea a minim 21 de lei pe meciuri din Liga 1 la cote de minim 1,6 vei primi un bonus de 22 lei, care are rulaj doar x1. Așadar, pariul de duminică de la meciul Sepsi - FCSB ne va declanșa automat și bonusul de 22 lei, pe care însă îl vom putea folosi doar după ce terminăm de rulat celelalte bonusuri.

Cei care vor să valideze din start contul mai pot beneficia, spre exemplu, și de bonusul fără depunere constând în 209 rotiri gratuite accesibil printr înregistrare de pe acest link: promo.punepariu.ro. Prin înscrierea de pe acest link rămâne valabil și bonusul de până la 500 lei pentru primele 3 depozite pe sport.

Tot în această perioadă, Superbetul mai oferă și SuperSpin (o rotire zilnică gratuită care îți poate aduce un alt bonus de 10 lei la Sport) sau Calendarul de Crăciun, unde zilnic te așteaptă un bonus garantat (poate fi cu depunere sau fără).