Meniu

22 Martie. Bochum câștigă la pas și aduce cota 1.60.

SCAPĂ BOCHUM NEÎNVINSĂ DIN DEPLASAREA LA DUSSELDORF?

VfL Bochum este la al 11-lea an consecutiv în 2.Bundesliga, dar are mari șanse să revină pe prima scenă a fotbalului german la finalul acestui sezon. Meciul cu Fortuna Dusseldorf este o bună ocazia pentru alb-albaștrii de a scoate în decor o contracandidată, iar forma îi recomandă pentru un rezultat pozitiv.

Lupta pentru promovare este destul de aprinsă în eșalonul secund din Germania, acolo unde cel puțin 4 echipe se luptă pentru primele două locuri. În acest moment, Hamburg se află pe prima poziție, dar Bochum are șansa de a revenit în vârf dacă învinge astăzi la Dusseldorf.

În tur a fost măcel

Fortuna a revenit în eșalonul secund odată cu acest sezon, după doi ani petrecuți pe prima scenă. Traseul alb-roșiilor nu a fost cel mai lin și momentan se află pe locul al 5-lea în 2.Bundesliga, la 9 puncte de liderul Hamburg.

Confruntarea cu Bochum este una cu oareșce însemnătate pentru gazde și asta pentru că viitoarea adversară i-a administrat în tur cea mai dură înfrângere din acest sezon. VfL a câștigat cu 5-0 după ce echipa din Dusseldorf a rămas în 10 oameni încă din minutul 5, astfel că acum a venit momentul revanșei.

Bochum luptă pentru promovarea directă

Dacă Fortuna poate spera, cel mult, la locul 3, cel care aduce barajul, Bochum este în acest moment în cursa pentru a câștiga liga secundă germană. Bochum a pierdut etapa trecută cu Hamburg (1-0), care grație victoriei din etapa aceasta a revenit în postura de lider. VfL poate să revină în vârf cu o victorie la Dusseldorf, dar pariul sigur pentru acest joc pare să fie X2.

Cota pentru acest pronostic este una destul de generoasă, peste 1.50, dar trebuie să ținem cont că meciul este unul destul de echilibrat.

PUNCTE CHEIE:

  • Dusseldorf nu e într-o formă extraordinară, iar în ultimele 9 meciuri a obținut doar două victorii și 4 remize;
  • În jocurile pe care le-a disputat acasă, Fortuna a câștigat doar două din precedentele 5 jocuri;
  • Gazdele nu au nicio victorie în cele 6 jocuri disputate contra echipelor din Top 4. În acest interval, au 4 înfrângeri și un golaveraj de 5-14;
  • Bochum a pierdut o singură dată în precedentele 6 deplasări în campionat, perioadă în care a acumulat 4 victorii și un golaveraj de 10-6;
  • Bochum are a doua defensivă din campionat, cu 26 de goluri încasate în 25 de meciuri;
  • Bochum a spulberat-o pe Dusseldorf în meciul tur, scorul final fiind elocvent: 5-0.