Meniu

04 Noiembrie, la 19:45. West Ham, egalată în prelungiri

Călătoria europeană a lui West Ham United continuă joi, când se deplasează la Genk pentru a încerca să-și păstreze intact recordul imaculat în Grupa H.

Gazdele, în schimb, se află pe ultimul loc după trei înfrângeri consecutive, dar o victorie la mijlocul săptămânii le poate propulsa în primele două locuri.

Genk a început Europa League într-o notă bună, învingând Rapid Viena cu 1-0, dar de atunci a suferit două înfrângeri, care au dus-o pe ultimul loc în Grupa H.

Ambele meciuri s-au încheiat cu înfrângeri cu 3-0, Dynamo Zagreb și West Ham United obținând confortabil puncte împotriva lor, lucru pe care John van den Brom ar dori să îl îmbunătățească.

Hammers au dominat în ultima lor întâlnire, golurile lui Craig Dawson, Issa Diop și Jarrod Bowen contribuind la obținerea victoriei.

De la acel meci, însă, Genk a câștigat toate meciurile pe care le-a jucat, și a făcut-o cu adevărat cu fler și strălucire în atac, ceea ce ar fi trebuit să insufle puțină încredere în grup.

Echipa a marcat 12 goluri în ultimele trei meciuri, demonstrând abilitatea lor în fața porții, care trebuie transferată în această competiție, unde au marcat doar o singură dată.

De asemenea, West Ham United a câștigat fiecare meci de la precedenta partidă din Europa League, iar Hammers a avut câteva rezultate importante în această perioadă.

David Moyes și-a condus clubul la o victorie în derby-ul cu Tottenham Hotspur, precum și la o eliminare a lui Manchester City în Cupa EFL, care a fost urmată de o victorie cu 4-1 în fața lui Aston Villa.

Duminică, patru jucători diferiți au marcat, demonstrând posibilitățile diverse de atac ale clubului, iar echipa este plină de încredere după ce a pierdut doar de două ori în tot sezonul.

Hammers s-au descurcat admirabil în Europa League, câștigând toate cele trei meciuri din grupe de până acum, iar dacă pot extinde această serie la patru, s-ar putea califica în faza eliminatorie încă de săptămâna aceasta.

Clubul lui Moyes nu a cedat încă niciun gol în competiție, ceea ce dovedește cât de puternică a fost apărarea lor, iar dacă se confruntă cu o echipă fără goluri în grupa H, s-ar putea ca această tendință să continue.

Genk va fi lipsit de Daniel Munoz pentru ultimul meci al suspendării sale, ceea ce va reprezenta o oportunitate pentru Angelo Preciado de a interveni și de a juca pe postul de fundaș dreapta.

În afară de asta, nu sunt susceptibile de a fi multe schimbări în echipa care a câștigat 6-2 duminică, iar fără deplasare, clubul ar trebui să beneficieze de a fi ușor mai ascuțit.

Aceasta ar putea fi o oportunitate pentru West Ham de a schimba puțin lucrurile, cu Vladimir Coufal făcând primul său start de la revenirea din accidentare în Cupa EFL.

Ben Johnson, pe de altă parte, ar putea să fi făcut suficient pentru a-l convinge pe Moyes că merită să rămână în echipă după ce a marcat duminică.

Michail Antonio va conduce linia pentru club, în timp ce Alex Kral, care a fost izolat din cauza COVID-19, ar putea primi o oportunitate de a participa.

Mark Noble este o altă opțiune pentru Hammers, având în vedere că nu a jucat în Premier League în weekend și, prin urmare, este proaspăt pentru acest meci.