Meniu

SE TĂVĂLEȘTE DAN ȘI LA BUCUREȘTI?

După ce a dominat timp de 5 sezoane consecutive fotbalul românesc, CFR Cluj se pregătește să preda ștafeta Farului sau FCSB-ului. Lui Dan Petrescu îi e greu să accepte faptul că echipa sa joacă un fotbal slab calitativ și dă vina la fiecare meci pe arbitrii (aceiași cu care a câștigat cele 5 campioante).

Problemele clujenilor au fost vizibile de-a lungul întregului sezon însă, echipa având un mare noroc în a ocupa locul secund la finele sezonului regulat. Chiar dacă în Europa a fost eliminată cu greu de Lazio, CFR-ul nu a convins nici în competițiile intercluburi iar acum, pentru prima dată după foarte mulți ani, riscă ca nici măcar să nu prindă un loc de Conference League pentru stagiunea 2023 - 2024.

De partea cealaltă, FCSB-ul este clar în creștere de formă și are motive serioase să viseze din nou la titlu. Desigur, pentru asta victoria contra echipei finanțate de Neluțu Varga este obligatorie, dar la cum s-au prezentat cele două echipe recent acest lucru ar trebui să se întâmple.

Echipa lui Becali arată foarte bine pe teren propriu, iar șansele mari la titlu i-ar putea asigura și un număr semnificativ de fani pe Arena Națională.

PRONOSTICURI

Deși avem o cotă în scădere pentru victoria gazdelor, cota de 2.00 este încă suficient de atractivă pentru a miza pentru o victorie a celor de la FCSB. Tot pentru gazde avem și o cotă de 2.10 să marcheze minim două goluri, un pronostic plauzibil dacă ne uităm la atacul FCSB-ului dar și la golurile din defensiva clujeană.

Cum CFR-ul este obligată să obțină puncte pentru a-și apăra poziție europeană, nici pariul GG3+ la o cotă de 2.40 nu este de ignorat (iar pentru cei care vor mai multă prudență putem miza pe GG, la o cotă de 1.90). Pentru cei curajoși avem 1&GG, la 4,40.

Un pariu prudent cu o cotă bună pe biletele de tip acumulator este 1X & Peste 1.5 goluri, la o cotă de 1.60.

JOACĂ ÎN AVANTAJ

La Superbet, pariezi 22 de lei pe meciurile din Superligă și ai bonus un pariu gratuit de 23 lei. Date fiind cotele de mai sus, oricare se poate preta excelent pentru a încasa acest bonus.

Bonus superbet

PUNCTE CHEIE:

  • FCSB-ul are 4 victorii și o remiză în ultimele 5 partide jucate acasă;
  • În cele 7 etape de play-off, FCSB-ul împarte prima poziție cu Farul în ceea ce privește numărul de puncte acumulate (câte 14), în timp ce clujenii au doar 7 (iar Sepsi este singura echipă care stă mai prost la acest capitol);
  • CFR-ul a pierdut ultimele 3 deplasări și a obținut doar două remize din ultimele 5 partide pe teren străin;
  • Roș-albaștrii s-au impus în 3 din ultimele 5 directe.