Meniu

AZI, la 20:00. FCSB caută să iasă din criză contra Chindiei?

FCSB își păstrează poziția de lider, dar jocul echipei din Berceni scârțâie tot mai tare, iar perspectivele pot deveni sumbre dacă atitudinea roș-albaștrilor nu se schimbă rapid. Elevii lui Toni Petrea vin după 3 înfrângeri consecutive, toate fără gol marcate, iar pe Arena Națională vine una dintre cele mai bune defensive din campionat, cea pe care Emil Săndoi o pregătește la Târgoviște.

După un tur entuziasmant, care a provocat neplăceri doar pe parcursul crizei Covid din septembrie și la meciul cu CFR Cluj (0-2), FCSB părea să fie principala candidată la titlu. Plecarea lui Dennis Man la Parma i-a decalibrat pe bucureșteni, care au pierdut și cu Dinamo în Cupa României (0-1), dar și campionat cu Clinceni (0-1) și Hermannstadt (0-1).

Revenirea în coloana victoriilor poate fi anevoioasă și asta pentru că Chindia este una dintre cele mai redutabile echipe din Liga 1 atunci când vine vorba de meciurile disputate în deplasare. Echipa lui Săndoi a primit doar 4 goluri în 11 etape pe teren străin și are doar 3 înfrângeri în acest timp, ultima chiar în ultimul meci de acest fel, 0-1 la Mediaș cu Gaz Metan. Târgoviștenii aveau 5 meciuri fără înfrângere în deplasare și nu mai pierduseră din octombrie, când au fost răpuși la Arad de UTA (0-1).

Pentru că vorbim de o echipă care știe să se apere, Chindia, și de una care găsește tot mai greu drumul spre poartă, ne așteptăm la un meci fără prea multe ocazii de gol, astfel că NGG-ul la 1.65 pare o cotă promițătoare.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 4 meciuri pe care FCSB le-a disputat s-au terminat cu maximum o echipă printre marcatoare, cele mai recente 3 fiind înfrângeri;
  • 10 din precedentele 15 jocuri pe care roș-albaștrii le-au disputat pe propriul teren s-au terminat cu maximum o marcatoare;
  • Confruntarea directă din tur s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru bucureșteni;
  • 3 din cele mai recente 5 jocuri are Chindiei au făcut pariul NGG câștigător;
  • 11 din ultimele13 jocuri pe care târgoviștenii le-au disputat s-au terminat cu o singură echipă printre marcatoare.