Meniu

23 Iunie, la 22:00. Germania se calficiă la limită în optimi

S-a încheiat turul al doilea al grupelor și doar trei echipe și-au asigurat locul în optimi. Cele mai multe dintre meciurile din runda următoare vor fi meciuri în care ambele echipe trebuie să câștige pentru a termina în primele trei și să aștepte celelalte rezultate. merge și în avantajul tău. O situație similară va apărea atunci când Ungaria se va deplasa pe Allianz Arena din Munchen pentru a înfrunta Germania într-un meci interesant, miercuri, 23 iunie.

Germanii sunt în formă maximă înainte de meci, dar rezultatele au fost amestecate, iar acest meci joacă încă un rol important în încercarea lor de a ajunge în faza eliminatorie. După o înfrângere crâncenă împotriva Franței, campioana mondială în exercițiu, Germania s-a mobilizat și a administrat o înfrângere răsunătoare cu 4-2 în fața Portugaliei, campioana europeană în exercițiu, deși a primit primul gol.

Echipa lui Joachim Loew ocupă în prezent locul doi în Grupa Morții, iar victoria în acest meci împotriva echipei mai slab clasate îi va confirma locul în 16-imile de finală.

Ungaria este una dintre echipele europene cu cea mai rapidă creștere, care poate face față oricărei provocări, în ciuda faptului că joacă fără eroul său, Dominik Szoboszlai. Ungurii au dat dovadă de o mare tărie de caracter în ambele meciuri, în ciuda faptului că au cedat în fața atacului portughez în ultimele minute ale meciului. Au rezistat la un egal cu Franța, într-o demonstrație de curaj care a limitat la un singur gol celebra tripletă de atac a Franței.

Echipa condusă de Marco Rossi are însă un singur punct și este în prezent pe ultimul loc în grupa F. Ar trebui să câștige acest meci pentru a-și păstra în viață visul improbabil de a trece de faza grupelor. Dar chiar dacă șansele la o victorie sunt mici, Ungaria sigur nu se va deplasa ca victimă sigură la Munchen și va încerca să facă un meci frumos pe care să îl sărbătorească la fel ca egalul cu Franța.

ȘTIRILE ECHIPEI

Leon Goretzka a intrat pe teren contra Portugaliei, ceea ce indică faptul că a revenit în formă, în timp ce Jonas Hoffman a revenit și el la antrenamente. Lukas Klostermann a suferit o accidentare la coapsă în timpul antrenamentului și nu a intrat în lot în a doua zi de meci. Linia primei echipe a lui Joachim Loew este în formă și pregătită să lupte miercuri cu Ungaria.

Germania a jucat cu aceeași echipă în cele două meciuri și este posibil să rămână cu ea și în următorul meci. Loew folosește o formație 3-4-3 pentru a executa presingul puternic al Germaniei care a dus la prăbușirea Portugaliei. De reținut însă că această formulă tactică aduce și foarte multe goluri în poarta Germaniei.

Formația probabilă a Germaniei: New; Rüdiger, Hummels, Ginter; Gosens, Kroos, Gündogan, Kimmich; Havertz, Gnabry, Muller.

Ungaria a simțit lipsa tânărului și dinamicului său mijlocaș Dominik Szoboszlai, deoarece problemele sale la aductori persistă în continuare, forțându-l să nu fie inclus în lista de 26 de jucători ai Ungariei pentru finala Cupei Euro.

Ungaria a fost nevoită să facă un schimb împotriva Franței, când căpitanul Adam Szalai a primit o lovitură la cap care i-a provocat un disconfort vizibil. A fost o măsură de precauție și ar putea apărea în continuare în următorul meci. Nu există alte accidentări în lotul lui Marco Rossi.

Antrenorul italian al Ungariei și-a desfășurat echipa într-o formație 3-5-2, fără a permite rivalilor să intre în zona careului și așteptând o șansă de contraatac pentru a puncta.

Formația probabilă a Ungariei: Gulacsi; Botka, Botka, Orban, Attila Szalai; Nego, Kleinheisler, Nagy, Schafer, Fiola, Sallai, Adam Szalai.

OAMENII CHEIE

Robin Gosens a strălucit pentru Atalanta, marcând 38 de goluri de la începutul sezonului 19/20 din postura de fundaș stânga. Performanțele sale i-au adus un loc în 11-le de start al lui Loew, iar jucătorul de 26 de ani nu a dezamăgit.

Acesta se folosește din plin de libertatea de atac permisă de sistemul german și continuă să avanseze pentru a crea o oportunitate de atac pentru Germania. Gosens a marcat un gol și a pasat decisiv la două goluri împotriva Portugaliei, câștigând premiul de om al meciului. Presiunea și centrările sale vor fi cruciale pentru a străpunge apărarea dură a Ungariei la Munchen.

Numărul unu al Ungariei, Peter Gulacsi, între buturi, va avea responsabilitatea de a-și menține echipa în turneu, deoarece Germania va încerca să-l tachineze în cea mai mare parte a meciului. Omologul său, Manuel Neuer, a fost, fără îndoială, cel mai bun portar din Bundesliga în ultimii ani.

Bărbatul de 31 de ani de la Leipzig va avea mai multă responsabilitate pentru a conduce echipa în cazul în care Adam Szalai va lipsi la următorul meci. Dubla sa paradă împotriva Franței în prima repriză i-a ținut pe maghiari în joc și va fi nevoie din nou de o astfel de formă pentru a-i ține la distanță pe germani

PREDICȚIE

Germania este favorită clară, având în vedere talentul și forța din tabăra lor, dar joacă o linie înaltă, adoptând abordarea riscantă de a lăsa spații în spate. Ungaria are toate șansele să profite și să marcheze pe contra-atac, însă cel mai probabil nemții vor avea mai multe goluri la final pe tabelă. Pronosticurile pentru acest meci sunt: peste 2.5 goluri la o cotă de 1.50, ambele marchează și peste 2.5 goluri (GG3+) la 2.35 și Germania câștigă și ambele marchează (1&GG) la 2.80.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în 4 din ultimele 5 meciuri ale Germaniei;
  • 9 din ultimele 13 meciuri ale Germaniei au adus minim 3 goluri pe tabelă;
  • Germania are doar 3 meciuri din ultimele 16 în care nu a primit gol (cu România, Islanda și Cehia). În rest, germanii au primit gol de la modestele Letonia, Macedonia sau Irlanda de Nord;
  • Ungaria are doar 3 meciuri din ultimele 15 în care nu au marcat. Au reușit să o facă contra Franței, Poloniei, Turciei sau Serbiei, printre altele.