Meniu

NE FURĂ ARGENTINA VALORILE? (BECALI SE PREGĂTEȘE SĂ PREIA CÂRMA ARGENTINEI)

Îngrijorat de prestația Argentinei în fața Arabiei Saudite, antrenorul de la FCSB are soluția: poate prelua naționala lui Messi & co pe durata Campionatului Mondial, profitând și de pauza din competiția internă.

Propunerea ar fi benefică ambelor tabere - Becali nu și-ar ieși din mână pe durata pauzei competiționale, iar Argentina și-ar asigura practic primul titlu Mondial după o pauză de 36 de ani.

Desigur, există și impedimente. Nici Messi nici coechipierii săi nu sunt chiar fluenți în a vorbi limba română, iar calitățile de ilustrator ale lui Becali nu mai sunt aceleași ca în tinerețe. În plus, în tabăra Argentinei nu este nici măcar un ortodox, iar timpul pentru a-i boteza pe toți creștinește este limitat.

Latifundiarul din Pipera are câteva condiții pe care federația Argentinei trebuie însă să le rezolve rapid: în primul rând, naturalizarea lui Octavian Popescu și a lui Andrei Vlad, fostul Messi al portarilor, care în sfârșit ar putea face echipă cu omologul său mai puțin talentat.

Până la confirmarea acestor vești, despre care Fabrizio Romano s-a limitat la a spune "Renaștere ortodoxă pentru naționala Argentinei", vă lăsăm să vă bucurați de meciurile de la Campionatul Mondial și să pariați responsabil.

Sportul a fost invitat să ne bucure. Când nu o mai face e de datoria noastră să găsim ceva românesc în el.

Notă: Această informație este un pamflet.