Meniu

Gijon - Vallecano

Continuă cele două anti-jocul care le-a consacrat?

Liga secundă spaniolă este, probabil, una dintre cele mai nespectaculoase din Europa, tocmai de aceea partidele din această competiție merită atent studiate pentru pronosticuri pe goluri puține. Sporting Gijon – Rayo Vallecano este exact acest tip de meci, iar miza ar trebui pusă pe “sub 2,5 goluri”.

Este dificil de găsit o întrecere fotbalistică precum La Liga 2, acolo unde fiecare etapă abundă de jocuri în care se marchează puțin spre deloc. În acest sezon, existat inclusiv o rundă în care absolut toate cele 11 partide programate s-au terminat cu mai puțin de trei goluri marcate.

Gijon caută revenirea în La Liga

Sporting Gijon este una din echipele mici, dar de tradiție ale Spaniei. Echipa din nordul Peninsulei Iberice nu a coborât niciodată în istoria sa de 91 de ani mai jos de divizia secundă și a petrecut mai bine de jumătate din aceștia în primul eșalon valoric.

Anul acesta, asturienii atacă promovarea după ce sezonul trecut nu au reușit să supraviețuiască în La Liga. Pentru a-și îndeplini obiectivul, fosta echipă a celebrilor David Villa, Luis Enrique sau Quini s-a pregătit serios în special să nu ia gol, iar acest lucru îi cam iese.

În 11 partide disputate până acum în campionat, Gijon a primit doar șase goluri, dar a și marcat 11, număr pe care mulți îl consideră modest pentru o ocupantă a locului 3. Din cele șase, doar două au venit în meciurile disputate pe teren propriu.

Vallecano se caută după serbători

În cazul lui Rayo Vallecano, traseul prin ligile spaniole este mult mai variat, dar și echipa de la marginea Madridului este trupă care visează pe ascuns la promovare. Statul de sezon al roș-albilor nu a fost cel mai reușit și astfel au ajuns pe poziția a zecea.

Mai ales în privința meciurilor din deplasare, Rayo are probleme. Până acum în actuala stagiune, oaspeții de luni au marcat doar două goluri pe terenuri adverse și au primit șapte, ceea ce se traduce într-o medie de 1,5 goluri pe meci.

Pentru că stilurile defensive ale celor două par să se potrivească din punctul de vedere al pariorului, ne așteptăm la un joc în care numărul de goluri să nu depășească cifra doi.

PUNCTE CHEIE:

  • Cinci din ultimele șase partide pe care Sporting Gijon le-a disputat pe teren propriu s-au terminat cu un total de maximum două goluri marcate
  • În opt din ultimele nouă confruntări directe au marcat ambele echipe, dar în precedentele patru nu s-a depășit un total de două goluri pe meci
  • Patru din cele mai recente cinci întâlniri directe s-au terminat la egalitate
  • În opt din precedentele nouă partide jucate de Rayo Vallecano a marcat maximum o echipă
  • Șase din ultimele șapte jocuri disputate de Rayo s-au terminat cu pariul “sub 2,5 goluri marcate” câștigător. Media pentru această perioadă este de 1,3 reușite pe meci
  • Nouă din cele 11 apariții pe teren ale lui Gijon în acest sezon al La Liga2 nu au adus mai mult de două goluri. Media golurilor pe meci la partidele gazdelor este de 1,5