Meniu

24.02, la 19:45. GRONINGEN – FEYENOORD

VEDEM UN MECI ÎNCHIS ÎNTRE GRONINGEN ȘI FEYENOORD?

Eredivisie este cunoscută drept o ligă unde se marchează multe goluri, dar există și echipe care fac excepție de la această regulă. În general, asta se întâmplă cu echipele din subsolul clasamentului, dar nu numai, Groningen fiind o dovadă în acest sens.

Echipa alb-verde este pe locul 3 în clasamentul meciurilor de ‘under 2,5’ din prima ligă a Olandei. Aflată pe locul 6 în clasament, gazdele de miercuri seară și-au construit performanțele pe spatele unei apărări excelente, astfel că atacul nu a trebuit să performeze la nivel înalt. De altfel, ofensiva lui Groningen este abia a 12-a din Eredivisie, cu doar 30 de goluri marcate în cele 22 de meciuri. În aceeași perioadă au scos mingea din propria poartă de 24 de ori, ceea transformă defensiva verzilor în a 3-a din campionat.

Feyenoord se luptă și ea pentru primele locuri și în acest moment se află pe locul 4, la 4 puncte în fața adversarei de azi și la 8 în spatele locului 2 ocupat de PSV Eindhoven. Echipa din Rotterdam a alternat meciurile în care s-au marcat o sumedenie de goluri cu cele în care s-a jucat la ralanti, dar regula în confruntările cu Groningen a devenit ‘sub 2,5’.

Tocmai de aceea, și la această partidă ne așteptăm ca acest pariu să se împlinească, iar cota pentru ‘0-2 goluri’ este una excelentă: 2.00.

PUNCTE CHEIE:

  • Groningen a bifat pariul ‘sub 2,5 goluri’ în ultimele 3 partide din campionat și în 4 din precedentele 5;
  • 7 din cele mai recente 10 meciuri pe care gazdele le-au disputat pe propriul teren s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă;
  • 5 din ultimele deplasări ale lui Feyenoord s-au sfârșit fără ca oaspeți să marcheze. Tot atâtea au intrat și în zona pariului ‘sub 2,5 goluri’;
  • Cele mai recente 4 confruntări directe au venit cu maximum 4 goluri. În aceeași situație sunt și 6 din precedentele 7;
  • 6 din ultimele 7 deplasări ale lui Feyenoord la Groningen s-au terminat în zona pariului ‘0-2 goluri’. În acest interval, media este de 2,2 reușite pe meci.